племенникът

Има една поговорка, че човек не си избира семейството. Истината е, че когато става въпрос за Меган Маркъл и роднините й, най-вероятно на нея й се иска никой да не знае кои са и къде са, защото те постоянно успяват да я замесят в различни скандали. Поредната издънка се случи наскоро. Племенникът й се разходи гол из Холивуд и бе публично арестуван.

Племенникът на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл – Томас Дули бе арестуван в Холивуд, след като се разходи гол по улицата, пишат от novini.bg. Мъжът бил във видимо неадекватно състояние, съобщава „Daily Mail“. В социалните мрежи се появи и видео, на което се вижда как 28-годишният мъж оказва съпротива и крещи ругатни, докато служителите на реда се опитват да го вкарат в полицейската кола.

Полицаите твърдят, че Дули бил под въздействието на наркотици в момента на задържането му. Дули, който е син на полубрата на Меган Маркъл Томас Маркъл – младши, е освободен срещу гаранция от 25 000 долара.

Меган, херцогиня на Съсекс, родена Рейчъл Меган Маркъл, е член на британското кралско семейство и бивша американска актриса и фотомодел. На 19 май 2018 г. сключва брак с принц Хари, херцог на Съсекс. След като обявява годежа си официално, тя се отказва официално и от актьорската си кариера. Меган Маркъл е родена в Лос Анджелис, Калифорния, на 4 август 1981 г. Майка ѝ, Дория Рагланд, социален работник и йога инструктор, живее Калифорния и е афроамериканка. Баща ѝ, Томас Маркъл, който живее в Росарито, Мексико е носител на награда Еми като директор на осветлението.

Неговата професия въвежда Меган в средите на Холивуд. Баща ѝ е бял, което прави Меган Маркъл от смесена раса. Майка ѝ е потомка на чернокожи роби от щата Джорджия, докато баща ѝ е потомък на холандски, английски и ирландски заселници. Сред предците на баща ѝ са капитан Кристофър Хъси, крал Робърт I от Шотландия, сър Филип Уентуърт и съпругата му Мери Клифърд, потомка на крал Едуард III на Англия.

Какво ще правят принц Хари и Меган Маркъл в Африка?В края на септември кралската двойка на принц Хари и Меган Маркъл отиват на първото си по-дълго пъту…Sep 12 2019skafeto.comМеган Маркъл запали нов невиждан скандалДа бъдеш част от кралското семейство на Великобритания и да си американка, е дяволски трудно. Точно …Sep 11 2019skafeto.com

loading...