конкурса за красота на Слави

Племенникът на Слави Трифонов определено не понася добре популярността, която набързо придоби покрай известния си роднина. Тийнейджърът, за когото наскоро бе тиражирана информация, че ще вдига сватба, изригна жестоко.

„Колко пъти ме оженихте и разведохте?! Нямате никакво право да се мешате и да проваляте личния ми живот“, написа Теодор Трифонов в социалните мрежи и предизвика бурни коментари с поста си.

Повод за гнева на младежа е публикация, според която именития му вуйчо правел всичко възможно, за да не позволи венчавката да стане факт.

Племенникът на Слави изригна: Дори и той не може да ми каже с коя да бъда и с коя не (СНИМКА)
Теодор Трифонов

„Мисля, че дойде моментът и аз да коментирам всичко, което се пише по мой адрес. Колко пъти ме оженихте и разведохте, нямате никакво право да се мешате и да проваляте личния ми живот. Той си е мой и аз мога да си бъда с която се чувствам щастлив“, продължи да излива гнева си в писмен вид Теодор. И добави:

„Измисляте си неща, които вредят на мен и моите близки. Пиша това с цел да защитя името си и да кажа, че всичко, което пишете, е една лъжа. И никой не може да ми каже с коя да бъда и с коя не“.Каракачанов съсече Слави: Чалгар, който пее за червено ферари, не може да ми е коректив (СНИМКА)Чалгар, който пее за червено ферари, не може да ми е коректив. Хайде стига! Така вицепремиерът и мин…Oct 18 2019skafeto.com

И в новата държава ли ще бъде така: Слави си купи телевизия за левчеСлави Трифонов се сдоби с национален ефир без пари! Шоуменът вече притежава лиценза за национално по…Oct 17 2019skafeto.com

loading...