Първият ден на пролетта на 2023 г. завинаги ще остане запечатан в паметта на лейди Амелия Спенсър. Защото точно тогава тя избра да се венчае за половинката си от тийнейджърските си години Грег Малет.

За своя специален повод 30-годишната дъщеря на Чарлз Спенсър – братът на принцеса Даяна, и 33-годишният модел избраха Quoin Rock Manor House край Кейптаун. Южна Африка заема специално място в сърцето на Амелия, защото тя е отраснала там и именно в тази страна получава предложението за женитба през 2020 г.

Ексклузивен достъп до сватбата има само списание Hello, което разкрива някои подробности за нея. „Със сигурност това беше най-хубавият ден в живота ни. По-хубав отколкото сме си представяли“, коментира Амелия.

„Чакам 14 години, за да видя как Амелия върви към олтара. Да се оженя е като сбъдната мечта“, пък коментира младоженецът. До олтара булката е заведена от по-малкия си брат – 19-годишният Самюъл. Остава неясно защо баща ѝ лорд Спенсър не присъства на събитието.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Сестрата-близначка на Амелия Елиза е в ролята на кума. Самата Амелия пък е избрала доста класически модел булчинска рокля, която е дело на Atelier Versace. Тя е бродирана с кристали свароски и има шлейф, дълъг 2.5 метра.

Любопитни детайли от сватбата на племенницата на принцеса Даяна
Източник: Instagram/mischadurrantphotography

„Аз съм най-щастливото момиче на света. Това е най-красивата рокля, която съм виждала. Бях много доволна да работя с Versace – всеки член на екипа им беше като ангел“, разказва булката пред Hello.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Амелия признава, че е сигурна, че покойната ѝ леля би одобрила избора на рокля. Принцеса Даяна е била близка приятелка с Джани Версаче и често е носила дрехи на модната му къща.


loading...