Пловдив

Читател на Plovdiv24.bg сподели изключително неприятно и тъжно за него преживяване в едно от пловдивските кина.

Ето какво разказа той (без редакторска намеса):

„Миналия уикенд реших да се престраша и да отида с половинката си на кино, за да гледам един от хитовите нови филми, на чиято поредица съм фен.

Залата беше доста запълнена, още с влизането повечето си махнаха маските, но това бе най-малкият проблем.

След началото на филма зад нас със закъснение се настани група от 3-4 лелички, които бяха във видимо нетрезво състояние. От разговора помежду им подозренията ми се потвърдиха. Тъй като споделяха, че са на филма, за да убият двата часа между кръчмата, на която са били и продължението на купона, където и да е било то. Проблемът бе, че това не бе единствената информация, която бях принуден да чуя от тях. През цялото време на висок глас те си говориха, хилеха се неадекватно и изобщо не се съобразяваха, че се намираха в киносалон.

Пияните „каки“ обаче не бяха единственото човешко недоразумение в киното. Девойката на предния ред в един момент извади и запали електронна цигара, която обилно си димеше. Очаквах всеки момент някаква противопожарна защита да се задейства. Тя също не се интересуваше много от филма и през повечето време се ровеше в сайт за пазаруване на дрехи онлайн.

Защо? Защо подобни хора посещават културни мероприятия? Кой позволи градът ни да се наводни с подобни „новопловдивчани“? Културната столица на България и Европа се е превърнала в гето за отрепки, които не могат да се реализират никъде другаде, освен на поточната линия в „Тракия икономическа зона“. Защо обаче тези отрепки посещават културни мероприятия? Гнус ме е от това, в което се превръща културният живот в града ни! Срам ме е дори!“

Виж още:Заведения и дискотеки в Пловдив претъпкани като за последноЗаведения и дискотеки в Пловдив бяха претъпкани като за последно в събота срещу неделя през нощта. Н…Oct 24 2021skafeto.com


loading...