победител Фермата

След невероятно оспорван финал в шоуто по бТВ „Фермата“ Ваня, която бе сред четиримата финалисти в шоуто успя да стане големият победител. Финалният епизод показа много и ключови моменти от целия сезон, както и невероятните последни битки, които финалните четири участника трябваше да проведат. Имаше поставени и нови рекорди като във висенето от ритли, играчите успяха да поставят впечатляващия рекорд от малко над 3 часа.

Всяко състезание им даваше определен брой точки, но това, което посочи победителя, в крайна сметка бе вота на зрителите. Изборът им бе за лъчезарната „Хепи Ванче“, която през по-голямата част от шоуто преливаше от емоции, в повечето случаи положителни, а понякога и тъжни.

Накрая все пак тя успя да вземе чека за 100 000 лева, което е наградата й за спечелването на състезанието. По време на един от епизодите тя беше разкрила, че ако спечели най-вероятно ще използва наградата, за да си купи жилище и да може най-накрая да се задоми.

Водещите Иван и Андрей от своя страна разкриха, че кастингите за следващия сезон започват, така че всеки, който има желание да се пробва във фермерското шоу, може да се запише.

Още:
Даяна Ханджиева за Фермата: Играех роля и се упражнявах като актрисаАктрисата Даяна Ханджиева напусна „Фермата“ след като беше победена в дуел от Надя. Двете жени се из…Dec 8 2020skafeto.com


loading...