Поли Генова бременна

Бременна ли е певицата Поли Генова? Този въпрос започнаха да си задават феновете ѝ, а причината е, че напоследък тя умело крие коремчето си. Много е вероятно да не иска да сподели щастливата новина твърде рано, пише „Хотнюз“.

Факт е, че на последните снимки, които качва в инстаграм, Поли крие старателно тази част от тялото си. Дали това е повод за щастлива новина за момента можем само да гадаем. Изминаха три години от раждането на сина й Даниел Джоузеф Шартън и нищо чудно певицата и приятелят ѝ – холандецът с филипински корени Джоузеф Шардън, да са планирали и втора рожба.

В интервюта изпълнителката на If Love Was A Crime не крие, че би се радвала да си има и момиченце. Тези дни Генова предизвика слухове, че се е омъжила за своя любим, но в последствие стана ясно, че снимката, която подведе феновете, е просто част от нов видеоклип.

Вижте още:
Поли Генова се омъжиПоли Генова се омъжи за бащата на сина, показа самата тя в инстаграм. Снимката на двамата влюбени в …Jun 11 2021skafeto.com

Песен на Поли Генова стана световен хитНовата песен на Поли Генова катери класациите и като нищо може да стане тоталния хит от България за …Jan 31 2021skafeto.com


loading...