Поли Генова се омъжи за бащата на сина, показа самата тя в инстаграм. Снимката на двамата влюбени в страстна целувка веднага събра стотици харесвания и десетки благопожелания за дълго семейно щастие, пише Hotnews.bg. Снимката, с която певицата избра да съобщи новината напомня на кадър от видеоклип, така че не е изключено да видим венчавката и на филмче.

Не е изключено и фотото да е просто част от заснемането на клип и Генова да е още мома, но това е малко вероятно. Самата венчавка е държана в пълна тайно, от години певицата сложи завеса върху личния си живот и решението за сватбата не ни изненадва. Тя държа дълго в тайна и новината, че има мъж до себе си, аккто и че ще стана майка.

Припомняме, че младоженците се запознават на наградите на БГ Радио в Благоевград. Когато научава, че е бременна, Поли държи да съобщи новината лично на таткото Джоузеф и лети със самолет до Холандия. През 2019 година двамата станаха родители на Даниел-тяхното първо дете. Заради Поли Джоузеф избра да живее в България.

Поли Генова се омъжи

Той е бизнесмен и често пътува. Джоузеф има още двама братя и една сестра. Майка му Кати е родом от Кагаян де Оро във Филипините, така че таткото е наполовина филипинец, а бебето на Поли – една четвърт. Бащата на Джоузеф е запален спортист. Треньор е по волейбол, а в миналото е бил известен бегач. Сестрата на Джоузеф – Сара се занимава с медицина и наунчи изселдвания. Братът Джейкъб работи в компания за здравни грижи.

Вижте още:
Ето го новото гадже на Гери-НиколОще при гocтувaнeтo cи при Цитиридиc в крaя нa 2020 г. Гери-Никол признa, чe има нов човек в живота …Jun 11 2021skafeto.com


loading...