Поли Генова

Никой не може да отрече, че напоследък ежедневието на Поли Генова е изпълнено с положителни и вълнуващи събития, редящи се едно след друго. Така например неотдавна партньорът ѝ Джоузеф Шардън падна на едно коляно, предлагайки ѝ брак с пръстен в ръка. Е, да… Вярно е, че впоследствие тя призна, че той един вид го е сторил по задължение, обяснявайки, че се е чувствал притиснат от множеството честитки, които са получили вследствие на техен общ кадър в Инстаграм, озаглавен „Младоженци“, но това далеч не означава, че между тях няма любов, пише Дир.бг.

Напротив, като доказателство за силните им чувства идва другото щастливо събитие за двойката, благодарение на което скоро те ще станат родители за втори път. В края на юни изпълнителката на „If love was a crime“ разкри, че отново е бременна, а наскоро във свое интервю сподели, че отрочето ѝ ще се появи на бял свят в края на тази година. Засега тя отказва да разкрие пола на бебето, но за сметка на това издава, че с половинката ѝ планират да вдигнат сватба след раждането му, което е поредната радостна новина около нея.

Но поводите за радост на певицата не само в личен, а и в професионален план, тъй като преди броени дни тя изнесе първия си голям самостоятелен концерт в своята кариера, състоял се под открито небе в Античния театър на град Пловдив.

„Мечтая за този момент от години и съм безкрайно развълнувана, че той се случва точно в този етап от живота ми“, каза преди шоуто Генова.

В неговите рамки бившата участничка от предаването „Като две капки вода“ реши да зарадва публиката не само с песните си, но и с провокативна визия. В специалната вечер тя се появи на сцената с дълга бляскава рокля в черно и сребристо, стигаща до земята, която се отличаваше с паднало рамо и един ръкав. Заставайки под ярките светлини на прожекторите обаче, стана ясно, че тоалетът ѝ с десен зебра е изработен от прозрачна материя, излагаща на показ голяма част от нейното тяло, включително и заобленият ѝ корем. Но по всичко личи, че Поли изобщо не се притеснява от този факт, тъй като преди ден сподели галерия със снимки, заснети по време на концерта, в социалната мрежа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poli Genova (@poli.genova)

„Знай, че съм твоя, казвам се Твоя“, гласи посланието ѝ към поста.
Това със сигурност е най-дръзкото облекло, с което тя е излизала пред хората, понеже по принцип блондинката не е от дамите, залагащи на сексапила. Но ето че и този миг настъпи… Иначе въпросната дреха е дело на любимата модна къща на колежката ѝ Галена, така че надали за някого би било изненада, че тя е замислена по начин, който да показва повече плът.

Виж още:Поли Генова: Джоузеф беше притиснат за сватбатаПоп певицата Поли Генова разказа подробности около годежа й и предстоящата сватба. Блондинката не ск…Jul 19 2021skafeto.com

Няма връщане назад! Поли Генова този път се сгоди наистина„Този път наистина“, това гласи посланието към една от последните публикации в Инстаграм профила на …Jul 5 2021skafeto.com


loading...