полуголи снимки на Камила

Списанието Chi, което е собственост на бившия италиански премиер Берлускони, показа потресаващи полуголи снимки на съпругата на британския принц Чарлз. 72-годишната Камила Паркър бе изловена как се препича на яхта в Сардиния.

Кадрите са направени от папараци, докато херцогинята на Корнуол отморява на луксозна яхта, преди да се отправи към Балморал през изминалата седмица.

Скандалното в случая са не само потресаващите снимки на Камила, ами и фактът, че британското кралско семейство и списанието на Берлускони имат мрачно минало, свързано с трагичната смърт на принцеса Даяна.

Кралският коментатор Ричард Фицуилямс описа списанието като „отвратително и потресаващо”.

„Папараците, откакто станаха съпричастни към трагичната смърт на Даяна, имат много по-малко прояви, но все още представляват опасност”, казва Фицуилямс по повод фотосите на Камила.

Той допълва, че Chi е списанието, публикувало снимки на Даяна с кислородна маска на задната седалка в Мерцедеса, с който катастрофира.

Тогавашният главен редактор на Chi каза: „Публикувах снимките по една много проста причина – никога преди това не бяха показвани. По мое мнение това не е снимка, която накърнява паметта на принцеса Даяна. Дори я намирам нежна и затрогваща“.Камила на 72: Ще излезе ли някога от сянката на „любовница на принц Чарлз“?Всички почитатели на кралското семейство знаят, че Камила Паркър не е първата съпруга на принц Чарлз…Jul 18 2019skafeto.com

loading...