Преслава бой

Преслава напоследък радва феновете си с много лични кадри и видеа, с което не само показва, че е щастлива с живота си, но и успява да изгради още по-голямо доверие с феновете си. Последното признание на певицата обаче стресна почитателите й, докато те не разбраха, че е шега.

В началото на новата година Преслава и приятелят й Павел заминаха на екзотично пътешествие в Тайланд – мястото, където преди няколко години заченаха дъщеря си Паола, пишат от show.blitz.bg. Фолкпевицата обаче е преживяла нещо кошмарно в азиатската страна. Оказа се, че е яла здрав пердак от местен жител. Не се знае само как е отвърнал на случилото се нейният мъж, който има завидни физически дадености.
Преслава: Спукаха ме от бой (Снимка)

Освен с красивите морски пейзажи, Преслава ще запомни тази почивка с безпощадно изгаряне от силните слънчеви лъчи. Тя се шегува във „Фейсбук“, че е изгоряла като „немски турист“, визирайки бялата кожа на тази раса, която при излагане на слънцестава червена като рак.

След това Преслава решила да отиде на бокс и се изправила срещу местен жител. „Вчера изгорях на плажа, днес ме спукаха от бой! Иначе всичко е чудесно, купона продължава“, смее се изпълнителката на „Пиян“, с което дава да се разбере, че е загубила при борбата с азиатеца.

Преслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, е българска попфолк и народна певица. Сменила е рожденото си лично име от Петя на Преслава. Родена е на 26 юни 1984 г. в град Добрич, в семейството на Янка и Кольо Тончеви – шивачка и международен шофьор. Има сестра, която е с три години по-голяма, и е народна певица от музикална компания „Пайнер“ – Ивелина Колева. На 14 септември 2018 г. Преслава ражда дъщеря си Паола.

Вижте още:Преслава в 5-звезден лукс сред тайландската екзотикаНачалото на януари е, което означава, че макар необичайните за сезона температури, времето навън про…Jan 6 2020skafeto.comКардашиян към Преслава: Много си красива (СНИМКА)Много от популярните имена у нас не крият възхищението, което изпитват, към световните звезди. Нещо …Jan 2 2020skafeto.com

loading...