Преслава Дубай

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Преслава кара втори Свети Валентин, този път в Дубай. По-рано през месеца на любовта, певицата показа на своите почитатели как отдъхва в Истанбул и се похвали, че за нея Свети Валентин е подранил. Оказа се обаче, че Павел се е погрижил за любимата жена и от близо два дни изпълнителката е на плаж в емирствата. Пайнерката побърза да се похвали пред последователите си с луксозния хотел и частен плаж, с който разполага.

5-звездният комплекс предлага изглед към Арабския залив и се намира близо до изкуствения остров Джумейра. Гостите се глезят в 14 ресторанта и бара. СПА центърът с интериор на римска тематика включва сауни и 5 турски бани с инфинити басейни. СПА центърът предоставя разнообразни процедури, включително рефлексология, процедури за лице и ароматерапия. Засега Преси предпочита плажа. Виждаме я по бански, а определено погледите на всички се спряха в нейната пищна гръд.

Това автоматично изключва клюките до момента, че гръдната обиколка на певицата се е стопила, заедно с нейното драстично отслабване. Изглежда Преслава също иска да ни увери в това, че има гърди, с които ще продължава да се бори във фолка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Preslava (@preslava_official)

Вижте още:
Преслава взе кардинално решение в края на 2020Преслава взе кардинално решение в края на 2020-а година. Певицата, която бе свикнала на много участи…Jan 3 2021skafeto.com

Преслава заключи фитнес зала от страхФолк певицата Преслава затвори фитнес зала, за да тренира абсолютно сама и на спокойствие, пише hotn…Feb 11 2021skafeto.com