Преслава и Софи Маринова

При Преслава и Софи Маринова се наблюдава рядко срещано приятелство в родния шоубизнес. Макар Софи вече да не е женена за Гринго, тя си остава все така близка с нейната кума и именно на нея споделя най-големите горчилки от живота си.Софи Маринова: Гринго иска да ме застреля и залее с киселинаОсем седмици след шумната сватба, Софи Маринова и Гринго сложиха край и се разведоха. Раздялата се п…Jul 30 2019skafeto.com

Напоследък ромският славей си има доста проблеми покрай раздялата с Гринго. Няма и помен от веселата Софи, а приятелите й се опитват по всякакъв начин да я разсеят от грижите. Преслава също активно участва в това да измъкне приятелката си от депресията, която я е налегнала през последните месеци.

На едно от последните си участия Преслава спря за малко купона, грабна мобилния си телефон и от сцената се обади на Софка. Пусна я на високоговорител, от където разбрахме, че тя също е на участие – в Приморско.

Кумата на Софи подкани препълнената дискотека да запее един от големите хитове на Маринова, а именно „Без теб“, известна повече като „Имам слава и пари…“. Преслава продължи акапелно песента, но на цигански, с което предизвика вълна от аплодисменти.

Софка много се зарадва на поздрава и двете се разбраха като приключат с участията да се срещнат някъде на родното Черноморие.Ето защо Гринго е биел Софи МариноваСофи Маринова е била системно малтретирана от своя съпруг Тодор Давидов – Гринго не заради ревността…Jul 20 2019skafeto.com

Припомняме, че Преслава отпразнува рождения си ден в края на юни в столичен клуб, където участие имаше Софи Маринова. Изпълнителката на „Дяволско желание“ до последно пазела в тайна мястото на купона и решението й изненадало дори самата Софка, която пя за празника на приятелката си със счупена ръка. Точно тогава се беше разделила с Гринго и след побой бе счупил за трети път лявата й ръка.

loading...