върха на щастието

Преслава е една от родните звезди, които в последно време могат да се похвалят с добри новини както в личен, така и в професионален план. Малко след като се сдоби с първа рожба, певицата обяви, че ще издава цял нов албум, което хвърли феновете в екстаз. Днес тя отново споделя, че е на върха на щастието, заради дъщеря си. Разбира се, детето е приоритет за нея, а фактът, че й носи радост се отразява и на творчеството й.

Преслава не е на себе си от щастие, защото малката й дъщеричка Паола направи своите първи крачки, пишат от show.blitz.bg. Фолкдивата, разбира се, веднага се похвали в социалната мрежа. Уверената походка на малката Паола определено издава, че тя има голямо желание да крачи бодро навсякъде, не само по детските площадки.

Припомняме, че бебето на фолкзвездата навърши една годинка през септември тази година, а докато майка й щедро показва коя от коя по-красиви фотосесии с малката си наследничка, тя взе, че я изненада с първите си крачки. „Как пък искаме всичко да пипнем?“, отбеляза с усмивка гордата майка под клипче, което е качила в личния си фейсбук профил. Междувременно само за два дни Преслава и Галин успяха да отвеят конкуренцията и да застанат на върха в българския трендинг в YouTube с колаборацията си „Така ни се пада“.

Преслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, е българска попфолк и народна певица. Сменила е рожденото си лично име от Петя на Преслава. Родена е на 26 юни 1984 г. в град Добрич, в семейството на Янка и Кольо Тончеви – шивачка и международен шофьор. Има сестра, която е с три години по-голяма, и е народна певица от музикална компания „Пайнер“ – Ивелина Колева. Преслава е завършила музикалното си образование в училище по изкуствата СОУ „Св. Климент Охридски“ в Добрич, със специалност фолклорно пеене и музикален инструмент гъдулка. Едва 7-годишна изпява първата си песен с оркестър – „Тръгнала ми е Милена“.

На 14 години участва във Великденското добруджанско надсвирване в гр. Генерал Тошево. Макар и против волята на родителите си, започва да пее още от 15-годишна по заведения. В ученическите си години със свои съученици сформират оркестър и го кръщават „Шанс“, а първия оркестър, с който е работила професионално е формация „Мега“. През лятото на 2003 г. Милко Калайджиев я открива за голямата сцена и я кани да пее с неговия оркестър в редица заведения по Черноморието. Само няколко месеца по-късно Петя вече е част от музикална компания „Пайнер“ под творческия псевдоним Преслава.Най-накрая почивка: Преслава по бански сред лукса на Дубай (СНИМКА)Октомври е в разгара си, но необичайно високите градуси за месеца, които все пак не могат да конкури…Oct 14 2019skafeto.comПреслава се осмели да се покаже без грим (Снимки)Сигурно си спомняте, че самата Преслава призна неотдавна в откровен разговор с феновете си, че предп…Oct 2 2019skafeto.com

loading...