Преславва невероятни коментари

Преслава е сред най-уважаваните певици у нас. В последно време обаче към нея имаше доста негативизъм, тъй като тя претърпя пластична операция за корекция на носа, която предизвика бурно неодобрение сред феновете й. Въпреки това видеото, което ще ви покажем днес, отново върна позитивното отношение на феновете. Преслава предизвика направо невероятни коментари с него и определено има защо.

Откакто роди дъщеричката си Паола през септември миналата година, фолкдивата Преслава е на седмото небе от щастие, а усмивката просто не слиза от лицето й, пишат от show.blitz.bg. Тези дни изпълнителката на „Право в очите“ е в Лондон, където явно се е забавлявала от сърце, подвластна на коледното настроение, превзело всички търговски центрове. Потвърждение за това даде самата тя със симпатично видео в профила си в социалните мрежи.

В него гласовитата брюнетка свири на огромно пиано… с крака, а мелодията, с която изненада последователите си, е една от най-любимите на всички майки у нас. Под поста й, разбира се, броени минути по-късно коментарите валяха един след друг, кой от кой по-ласкателни. В голяма част от писанията на последователите на Преслава преобладава това, че тя не само, че е запазила непокътнато детското в себе си, но и прилича на момиченце.

Преслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, е българска попфолк и народна певица. Сменила е рожденото си лично име от Петя на Преслава. Родена е на 26 юни 1984 г. в град Добрич, в семейството на Янка и Кольо Тончеви – шивачка и международен шофьор. Има сестра, която е с три години по-голяма, и е народна певица от музикална компания „Пайнер“ – Ивелина Колева. На 14 септември 2018 г. Преслава ражда дъщеря си Паола. Преслава е завършила музикалното си образование в училище по изкуствата СОУ „Св. Климент Охридски“ в Добрич, със специалност фолклорно пеене и музикален инструмент гъдулка.

Едва 7-годишна изпява първата си песен с оркестър – „Тръгнала ми е Милена“. На 14 години участва във Великденското добруджанско надсвирване в гр. Генерал Тошево. Макар и против волята на родителите си, започва да пее още от 15-годишна по заведения. В ученическите си години със свои съученици сформират оркестър и го кръщават „Шанс“, а първия оркестър, с който е работила професионално е формация „Мега“. През лятото на 2003 г. Милко Калайджиев я открива за голямата сцена и я кани да пее с неговия оркестър в редица заведения по Черноморието, като преди това тя взима участие в клиповете към песните „Дръж ме да не падна“, „Не отказвам на жена“ и „Танцувай с мен“. Само няколко месеца по-късно Петя вече е част от музикална компания „Пайнер“ под творческия псевдоним Преслава.

Вижте още:Емануела триумфира на гърба на Преслава и ГаленаЯсно е, че в среда, която има жестока конкуренция, каквато е поп-фолк гилдията у нас, няма как всичк…Nov 27 2019skafeto.comПреслава драстично смени визията сиПреслава драстично смени визията си, като пайнерката шашна с новата си прическа – на бретон. Феновет…Nov 22 2019skafeto.com

loading...