Преслава подигравка драма COVID-19 силикон

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Навръх Свети Валентин Преслава реши да направи последователите си съпричастни ужасната и мизерна гледка, на което се е натъкнала в самолета, заради която сега и се иска направо да се скрие някъде.

Поп фолк звездата пусна кадъра на стори в профила си в социалните мрежи, както прави обикновено, но вместо да пожъне успехи и внимание, получи унищожаващи коментари.

Всъщност Преслава искаше да изрази възмущението и погнусата си от авиокомпанията, на която се е доверила за полета си, само че скъсаната обувка на една от стюардесите, която се вижда от снимката, над която певицата е написала „Никой не трябва да лети с тази сган“, ѝ навлече сериозни критики и недоволство, пише Шоу Блиц.

И преди вълната от недоброжелателни изказвания да продължи, Преслава побърза да внесе важно уточнение за кадъра и така да потуши, доколкото може, развихрилите се страсти.

Изпълнителката влезе в обяснителен режим, за да се защити от мощния хейт по свой адрес. „В отговор на разни „доброжелатели“, които са решили да се правят на големи разбирачи и съдници, бих искала да кажа, че не осмивам жена, която не може да си позволи нови обувки, а компания, която не ѝ предоставя такива.

Тя не си избира с какво да иде на работа, а е длъжна да бъде с униформа, подсигурена от работодателя ѝ. Самолетът се разпадаше отвсякъде. Още когато влезнахме, вътре не беше чистено. Цялата седалка беше в трохи и боклуци. Слава Бог, се прибрахме живи и здрави. Имайте предвид също, че хората си плащат за подобен риск и мизерия“, написа Преслава.