Преслава показа дъщеря си

Поп-фолк фурията Преслава публикува за пръв път в социалната мрежа снимка на десетмесечната си дъщеричка.Преслава се омъжи тайно: Издаде я Софи МариноваПреслава се омъжи! Това издаде нейната приятелка Софи Маринова. Родителите на 9-месечната Паола са п…Jun 28 2019skafeto.com

Никога досега певицата не беше показвала лицето на малката Паола.

В коментарите си под публикацията хората са разделени на кого прилича бебето — на майка си или на баща си.

Преслава показа дъщеря си, хората се чудят на кого прилича бебето - на майка си или на баща си (СНИМКА)
Чудесни – Преслава и малката Паола

Преслава винаги е споделяла, че майчинството я прави много щастлива. Дъщеричката на певицата и бизнесмена Павел Лазаров се роди в средата на септември.

Припомняме, че Преслава се оказа поредната жертва на хакери. За това се оплака самата тя в профила си във Фейсбук. Изпълнителката на „Обратно в играта“ съобщи на последователите си, че се е сдобила с нов акаунт в Инстаграм, защото старият й се е оказал „в ръцете“ на недоброжелатели.

„За съжаление старият ми профил беше хакнат. Това е новият ми профил. Работя по връщането на стария, но за съжаление шансовете не са големи“, призна Преслава, която е добавила информацията за хакването и към описанието на новия й профил.

До това се стигна броени дни, след като непозната в публичното пространство жена обяви, че продава снимки на певицата „във връзка с новия нос“. Самата звезда към момента не е давала официален коментар за хирургическата интервенция. Не пропусна обаче да отговори на феновете, които не одобриха промяната във визията й.Фенове не могат да свикнат с новия нос на Преслава, не спират да се гаврят с неяФолкдивата Преслава, която преди седмици си направи ринопластика, отнесе големи гаври за новия си но…Jun 18 2019skafeto.com

„Специална снимка за агитката „коментатори“. Нека и днес осмисля живота ви”, написа тя наскоро.

loading...