Преслава се изгаври

Преслава се изгаври с бездомник! Понякога фолкпевицата има странна представа за това как трябва да се ползват социалните мрежи, констатират нейните последователи в Инстаграм.

След като преди време изпълнителката демонстрира незнание и се пошегува неуместно с арт инсталация посветена на жените жертви на домашно насилие, и загубили живота си при такова, сега жертва на дебелашките й шеги стана бездомник, който се къпе в шадраван в търговски комплекс.

Наскоро Преслава сподели в Инстаграм кадри на бездомник, който се хигиенизира в един от шадраваните на известен столичен търговски комплекс. Към наистина странната ситуация певицата е добавила и текста „Ох баня, ох кеф“ от известната в зората на чалгата песен, пише LifeOnline.bg.
Преслава се изгаври с бездомник в мола (СНИМКИ)

Ако постъпката може да мине незабележимо споделена от нечий детски профил, то публикувано в профила на така известна личност с множество последователи изглежда непонятно.

Виж още:Преслава: Спукаха ме от бой (Снимка)Преслава напоследък радва феновете си с много лични кадри и видеа, с което не само показва, че е щас…Jan 10 2020skafeto.com

Преслава в 5-звезден лукс сред тайландската екзотикаНачалото на януари е, което означава, че макар необичайните за сезона температури, времето навън про…Jan 6 2020skafeto.com

Кардашиян към Преслава: Много си красива (СНИМКА)Много от популярните имена у нас не крият възхищението, което изпитват, към световните звезди. Нещо …Jan 2 2020skafeto.com

За мнозина е озадачаващо защо Преслава не използва влиянието си в мрежата пропагандирайки полезни за обществото каузи, а се занимава с маловажни и безсмислени неща.

loading...