преслава без грим

Сигурно си спомняте, че самата Преслава призна неотдавна в откровен разговор с феновете си, че предпочита да не я виждаме без грим. Но явно фолк-дивата е размислила или се е повлияла от всеобщата мания в социалните мрежи да се показват в „естествен“ вид.

Попфолк-изпълнителката реши да изненада почитателите си като си пусна селфи без капка грим .

При въпросния разговор Преслава отказа на своите почитатели да качи снимка в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Това се случи малко след като попфол- изпълнителката си беше направила операция на носа и все още търпеше хиляди подигравки по този повод.

Преслава се осмели да се покаже без грим (Снимки)

Феновете веднага подкрепиха своята любимка за взетото решение. Към кадъра, който Преси качи в Инстаграм без грим, тя получи хиляди комплименти за външния си вид. За секунди поп фолк изпълнителката събра хиляди харесвания от своите последователи в социалната мрежа, както и от свои колеги. „Топ си без грим“, написа колегата й Галин, а примерът му последваха още много родни звезди.

Преслава се осмели да се покаже без грим (Снимки)

В момента Преслава със или без грим се е отдала на релакс в Турция. Певицата сподели кадри от почивката си със своите фенове в мрежата от Истанабул. Тя често качва и сторита в социалната мрежа, а феновете са щастливи, че дори и на почивка, тяхната любимка не ги е забравила.

ВИДЕО издаде какво си говорят Преслава и Софи Маринова след раздялата ѝ с Гринго, чуйте гиПри Преслава и Софи Маринова се наблюдава рядко срещано приятелство в родния шоубизнес. Макар Софи в…Aug 8 2019skafeto.com

С кого е Преси в Турция обаче, можем само да гадаем. Преси винаги радва почитателите си със снимки от различните места, който посещава, но предпочита да запази в тайна с кого ги посещава. Най-вероятно певицата е с бащата на детето си Павел. Снимки на двамата от почивките им обаче рядко можем да видим.

От кадрите не става ясно и дали дъщеричката на поп фолк изпълнителката и на любимия й мъж е в Истанбул или е оставена на грижите на бабите, за да може Преслава и Павел да отдъхнат.
Преслава отпразнува първия рожден ден на дъщеря си (ГАЛЕРИЯ)Поп фолк певицата Преслава отбеляза първия рожден ден на дъщеря си Паола с парти. Тя сподели снимки …Sep 17 2019skafeto.com

loading...