Преслава фитнес най-много последователи в инстаграм Преслава Николаос Цитиридис

Фолк певицата Преслава затвори фитнес зала, за да тренира абсолютно сама и на спокойствие, пише hotnews. Пайнерката е обсебена от коронавируса и се страхува да не се зарази, както и да застраши дъщеричката си Паола и любимия й мъж Павел.

Изпълнителката публикува стори от спортен център, от което става ясно, че тренировката й е минала буквално насаме. След като залите отвориха в началото на месеца, интереса от посетители е голям. Въпреки, че са взети мерките за сигурността на трениращите, Преси не би искала да рискува и е успяла да издейства привилегията да спортува абсолютно сама за два часа. „Все пак е ВИП и е нормално да й угодят на прищявката“, коментираха почитатели.

Припомняме ви, че Преслава беше първата фолк звезда, която обяви, че прекратява концертната си дейност и то още преди първата вълна на Ковид-19 да се разрастне. Малко след като колежката й Галена легна болна, се заговори, че и добричлийката е изкарала вируса, но тя така и не даде гласност. Страхът да не я повтори, както се случи при Константин, кара Преслава да трепери от страх, но пък желанието да спортува е неудържимо. А и все пак покрай пандемията излишните килца трябва да бъдат стопени.

Преслава заключи фитнес зала от страх

Вижте още:
бТВ прости на ПреславаСкучни и старомодни празнични програми ни очакват по трите национални телевизии в идващите дни, кога…Dec 21 2020skafeto.com

Преслава взе кардинално решение в края на 2020Преслава взе кардинално решение в края на 2020-а година. Певицата, която бе свикнала на много участи…Jan 3 2021skafeto.com

loading...