преслава

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Предвид факта, че съвсем наскоро бе така нареченият Тъжен понеделник, считан за най-потискащия и депресивен ден от годината, навярно в момента мнозина изпитват непреодолимото желание да сторят нещо, с което да повдигнат духа си. Още повече, предвид факта, че през последните две години примката на тягостната рутина постепенно се затяга все по-силно около нас, всяка промяна е добре дошла. Ето защо надали в това отношение ще се намери по-добро решение от смяната на до болка познатата обстановка, на чийто фон ежедневието сякаш се върти в омагьосан кръг, в който събитията толкова си приличат, че трудно могат да бъдат разграничени едно от друго.

Странстванията, отвеждащи ни до далечни точки на света, са вълнуващо приключение, в което на всеки ъгъл дебнат неизвестни преживявания и неизпитани емоции, способни да преобърнат нашия мироглед. Все пак ненапразно Ханс Кристиан Андерсен някога е казал, че да пътуваш означава да живееш. И това е самата истина.

Обикаляйки земното кълбо, ние успяваме да се освободим от на еднообразието, в чийто плен се задушаваме. Освен това, благодарение на чуждите традиции и обичаи, с които се сблъскваме по пътя, обогатяваме своята култура и душевност, а не на последно място и преоткриваме себе си в непознатото, научавайки нещо ново за нас самите. Може би по тези, а и по още ред други причини, една от най-големите страсти на Преслава, са именно пътешествията, които тя предприема при всяка отдала ѝ се възможност, пише Дир.бг.

През последните години певицата прибави към списъка си с посетени дестинации Обединените арабски емирства, Великобритания, Австрия, Малдивите, Турция и т.н., а в момента за втори път се намира в Тайланд, където е на почивка със своето семейство. За разлика от първата ѝ визита на екзотичната страна, когато с нея бе единствено половинката ѝ Павел, сега с тях е и дъщеричката им Паола, която вече е достатъчно голяма, за да ги придружава навсякъде. Тримата са в екзотичната държава повече от седмица, като с всеки изминал ден изследват все по-голяма част от нейните територии, вместо да стоят затворени в хотела, в който са отседнали, наслаждавайки се на удобствата в него.

След като се видяха с очите си храма на Големия Буда, разположен на най-високата точка на Пукет, намираща се в планината Наканед, върху който се издига огромна мраморна статуя на прочутия индийски духовен учител, те решиха да се насладят на спиращата дъха красота на залива Мая Бей, прославил се благодарение на филма „Плажът“ с Леонардо ди Каприо. Изпълнителката на „Лъжа е“ и близките ѝ определено имат късмет, тъй като през последните три години достъпът до него бе ограничен, за да могат да се възстановят кораловите му рифове, сериозно пострадали от масовия туризъм, но отскоро той отново е отворен за посетители, макар и само за по един час на човек. Това обаче съвсем не попречи на брюнетката да отскочи до там, за да се потопи в примамливите тюркоазени води на Андаманско море.

Неотдавна тя сподели в личния си Инстаграм профил няколко горещи снимки от острова Пи Пи Ле, и по-специално от мястото, превърнало се в снимачна площадка на холивудската продукция. На тях тя позира пред фотографския обектив облечена в цял бял бански, разкриващ фигурата ѝ, паднала на колене в плитчините на естествения воден басейн, въпреки забраната за влизане в него. На заден фон се виждат величествените високи скали, обграждащи брега от фин бял пясък.

Кадрите бързо получиха над 24 хиляди харесвания от последователите ѝ в социалната мрежа, следящи с интерес всяка нейна стъпка. Задоволявайки любопитството им, Преслава показа как след като са се върнали в обратно в хотела, по-късно през деня двете с Паола са решили да карат колело, носейки рокли в идентичен цвят.

“Животът има смисъл, тогава, когато някой те е накарал да осъзнаеш това!“, гласи посланието към трогателния кадър.

Вечерта някогашната участничка в предаването „VIP Brother“ реши да прекара в местно заведение, където заслужено да си отдъхне от въртенето на педалите под жаркото слънце. За целта тя се бе спряла на къса черна рокля без презрамки, а завършвайки външния си вид, бе вплела в косата си жълти плитки. Последният ѝ пост във виртуалното пространство пък я показва в открития плувен басейн на 5-звездния комплекс „Anantara Vacation Club“, в който са наели една от множеството луксозни вили.

Виж още:Преслава захапа Галена: Тя си купи мястото в класацията на известните българи!Галена направо отвя Преслава в класацията на най-влиятелните известни българи на „Форбс“. Менторката…Dec 22 2021skafeto.com

Хванаха Преслава в лъжаПреслава, която всеки момент ще се завърне от почивка в Малдивите, се озова в много неприятна ситуац…Oct 9 2021skafeto.com