примата Мими Иванова

Примата Мими Иванова е една от българските звезди, които от години са признати и обичани от публиката не само заради таланта си, но и заради земното си поведение. В последните години няма много „шум“ около певицата, но се оказва, че животът й се е променил и то съвсем наскоро.

Случайна среща с примата на българската естрада Мими Иванова и съпруга й Развигор в Пловдив ни дава повод за кратко интервю, предават от show.blitz.bg. Пред камерата на БЛИЦ Мими сподели за новата си голяма любов-внучката Тайа Мей, която вече е на 10 месеца. Момиченцето е първородната рожба на единствената дъщеря на звездното семейство-Ина.

По настояване на баба си Тайа се е родила в Бъгария, а Мими е била първата, която е поела в ръцете си бебето. Разказва за неописуемото си щастие и за любовта си към Тайа, която е гражданка на Германия, Ямайка и България. Мими споделя, че с удоволствие сменяла памперси на малката и е помагала на дъщеря си, докато са били в нашата страна.

Сега мъничето ужасно много липсва на Мими, защото е далеч и ще се прибере чак през пролетта и лятото. Развигор, който вече е дядо на голям внук, също обожава Тайа, сподели още певицата.

Иначе двамата вече са започнали с новия учебен сезон в школата, в която обучават талантливи деца. „Те ме зареждат с енергия, провокират ме да творя нови песни, правят ме щастлива и удовлетворена. Сега ще направим една нова, посветена на Коледа, в която ще поканя мои приятели, но този път народни изпълнители, да се включат заедно с децата“, споделя Мими Иванова.

Развигор стана болногледач на Мими Иванова: Естрадната легенда се потрошила в новия им мезонетРазвигор Попов се превърнал в болногледач на съпругата си Мими Иванова, която била гипсирана вече по…Aug 31 2018skafeto.comДа се върнем с умиление назад в годините с една от най-популярните песни на българската естрада! Познахте ли я?„Момчето си отива“ е български игрален филм от 1972 г. на режисьора Людмил Кирков, по сценарий на Ге…Feb 10 2017skafeto.com

loading...