Принцесата в

Първият отпаднал на старта на новото риалити в родния тв ефир „Маскираният певец“ е Иван Звездев, който много умело се криеше в ефектния си костюм на паун.

За него журито даде своите предположения и не сбърка, въпреки че за момент се замисли дали под маската не е тв водещият Цветомир Иванов от „Семейни войни“.

Голямо словесно надцакване обаче, предизвика друг дуел в шоуто – този между Розата и Принцесата. Техните маски все още не са паднали, но този, който стои зад една от тях, е вече ясен! Зад маската на Принцесата се крие Алисия!

Въпреки че тайната за имената на участниците се пази строго и дори самите те нямат право да издават за нея и на най-близките си, ето че не всички са спазили докрай условията на продуцентите.

Фолкпевицата обаче, издадоха не само уликите за нея и изпълнението й, но и самата тя при това дни преди старта на формата! Алисия се е хвалела наляво и надясно, че ще участва в новото шоу, въпреки категоричната забрана на продуцентите това да се случва.

Близки до певицата потвърдиха това, което значи, че фолкдивата е нарушила бая правилата на „Маскираният певец“. И сега я чакат строги санкции, които със сигурност ще разгневят много и известният със стриктонто си професионално отношение продуцент Маги Халваджиян.Страшен гаф на Алекс Сърчаджиева и сценаристите на „Игри на волята“Когато се подготвя предаване, което ще бъде излъчвано в национален ефир, това означава не само, че щ…Sep 13 2019skafeto.com

loading...