титлата на принц Андрю проблеми

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Чарлз вече официално е крал, а съпругата му Камила – кралица. Положението на по-малкия му брат принц Андрю обаче не се е променило – от 2019 г. той изпадна в немилост, след като се оказа част от кръга, на който Джефри Епстайн е осигурявал сексуални услуги.

Кралица Елизабет Втора отне на сина си титлите, като Андрю престана да бъде и работещ член на кралското семейство. По-рано тази година пък Чарлз намали размера на годишната издръжка на брат си, която до тогава възлизаше на 249 хил. британски паунда.

С това дойде и предположението, че Андрю трябва да напусне Royal Lodge – имение с 30 стаи в Уиндзор, което е собственост на Короната, но до момента му беше предоставено като дом. Там живее и бившата му съпруга Сара Фъргюсън – майката на принцесите Беатрис и Йожени, с когото Андрю е в добри отношения.

The Telegraph обаче твърдят, че принцът „няма намерение“ да напусне Уиндзор, като ще се позове на условията за наема, които е подписал през 2003 г. Според тях му остават още 55 години, в които може да живее в Royal Lodge.

Сара Фъргюсън пък коментира цялата история пред Hello лаконично: „Не вярвайте на всичко, което се пише“. Според непотвърдена информация на Андрю е била предложена Фрогмор Котидж – бившето жилище на принц Хари и Меган Маркъл, а Royal Lodge е трябвало да стане дом на семейството на принца и принцесата на Уелс.

Вижте още:
Крал Чарлз III се е скарал с кралица Камила заради ХариБританският крал Чарлз III се скарал с кралица Камила заради поканата на принц Хари на церемонията п…May 13 2023skafeto.com

Меган Маркъл и принц Хари пред раздяла?Меган Маркъл и принц Хари са пред раздяла. Това твърди полусестрата на Меган – Саманта Маркъл. Тя сп…May 6 2023skafeto.com