Кейт Мидълтън принцеса на Уелс
Снимка: tsaiproject

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Принц Хари твърди, че принц Уилям го е предупредил да не предлага брак на Меган Маркъл от страх, че връзката на двойката се развива „твърде бързо“. В своите нови мемоари „Spare“ той обяснява, че Уилям отхвърли идеята Хари и Маркъл да „станат четворка“ с него и Кейт, защото тя в крайна сметка е „американска актриса“, пише pagesix.com, цитирана от glasnews.bg.

И все пак, когато отношенията между херцогът и херцогинята на Съсекс стават по-сериозни, Хари казва на Уилям, че чувства, че покойната им майка Даяна му е помогнала да „намери“ актрисата от „Костюмари“ – което не се харесва никак на принца на Уелс.

Въпреки „съветите“ на Уилям, двойката се сгоди през 2017 г. – малко повече от година от връзката им. Все пак процесът на планиране на сватбата разедини още повече братята.

Що се отнася до избора на място, Уилям отхвърли идеята Хари и Маркъл да се оженят в Уестминстърското абатство, където той и Мидълтън се бяха оженили преди седем години.

Той също така не пожела двойката да избере Сейнт Полс – където принцеса Даяна и крал Чарлз са се оженили през 1981 г. – защото очевидно е „твърде грандиозно“ за сватбата им.

Докато сватбата предизвика напрежение между братята, отношенията на Мидълтън и Маркъл също се влошават приблизително по същото време.

Двете жени влязоха в спор за роклите на шаферките за големия ден на семейство Съсекс – по-специално по отношение на роклята на принцеса Шарлот.

Според Хари, принцесата на Уелс е изпратила съобщение на Маркъл само дни преди сватбата им за „проблем“ с прилягането на роклята на дъщеря ѝ.

Мидълтън казала на актрисата, че Шарлот, която сега е на 7 години, „избухнала в сълзи“, когато пробвала роклята, защото била „твърде голяма, дълга и торбеста“ и трябвало да бъде изцяло преработена.

След като Мидълтън най-накрая се съгласява да доведе Шарлот в двореца, за да получи промени, двете жени влизат в разгорещен спор, който разстройва Маркъл до сълзи. Въпреки, че оправят бързо отношенията си, не се знае какво ще последва след излизането на мемоарите на Хари на 10 януари.


loading...