принц Уилям подарък монета

Работните задължения на принц Уилям не свършват дори и в моментите, когато той вероятно предпочита да остане сам със себе си. Като на 1 юли, когато щеше да бъде 61-ят рожден ден на майка му принцеса Даяна. Часове след това той се срещна с Джасинда Ардърн.

Новозеландската министър-председателка посети Уилям в двореца Кенсигтън в събота, 2 юли. От снимката от аудиенцията разбираме, че срещата не е била от държавно естество – 40-годишният принц е облечен в спортно-елегантен тъмносин костюм, а 41-годишната Ардърн – в свежа флорална рокля.

Премиерката е подарила на принц Уилям фланелка на женският национален отбор по ръгби по повод световното първенство на спорта, което ще се състои през октомври в Нова Зеландия. Донесла му е още ръгби топка, както и любимата й детска книжка Tulip and Doug: A Spud-Tacular Friendship Story, която трябва да е подарък за децата му Джордж, Шарлот и Луис.

Принц Уилям получи изненадващ подарък (Снимка)

Това е първата среща на Джасинда Ардърн и принц Уилям след посещението му в Нова Зеландия през април 2019 г. Повод за него беше трагичен – стрелбата в две джамии в Крайстчърч, при които загинаха 51 човека, а други 40 бяха ранени.

Вижте още:
Великобритания задейства монетния двор за рождения ден на принц УилямНа 21 юни принц Уилям ще навърши 40 години, като това е поводът Кралският монетен двор да пусне спец…May 25 2022skafeto.com

Принц Уилям за раздялата си с Кейт: Трябваше да бъда сигурен, че тя е жената на живота миКейт Мидълтън безспорно е една от най-популярните и обичани жени в британския кралски двор, при това…Jan 10 2022skafeto.com


loading...