принц Уилям Хари
Снимка: Carfax2, wiki commons

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Нова буря в Бъкингам – британският принц Уилям се опасява, че брат му Хари може да прекали с разкритията си и да увреди още повече отношенията си с останалите членове на кралското семейство, съобщи Мейлонлайн.

Приятел на принца споделил пред британския в.“Мейл он сънди“, че принц Уилям бил разочарован и „много загрижен“ след поредните му публични изказвания за липсата на подкрепа в семейството за съпругата му Меган, когато тя имала проблеми с психичното здраве.

Принц Хари критикува семейството си по време на 95-минутния епизод на предаването „Аз, какъвто не можете да ме видите“, което води с американската тв звезда Опра Уинфри по Епъл тв.

Нападките все пак не бяха толкова остри, както при предишните му публични изяви и особено в интервюто, което дадоха с Меган пред Уинфри през март, отбелязва изданието.

Британският принц сподели, че той самият се срамува за начина, по който реагирал, когато съпругата му Меган му признала, че понякога мисли за самоубийство и обвини „системата“, заради която точно в този момент трябвало да участва в публично събитие.