принц Хари и Меган Маркъл

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Откакто сделката им със Spotify пропадна, принц Хари и Меган Маркъл едва ли са в най-добрата си форма. Двамата трябва да намерят източник на допълнителни доходи, с който да поддържат имението си в Монтесито, да плащат да охраната си и да отглеждат двете си деца, пише lifestyle.bg.

А, както добре знаем, когато има финансови проблеми, и отношенията в двойката стават обтегнати. В много светски издания се появиха информации, че принцът и бившата актриса са временно разделени.

Според някои Меган е заета да се забавлява с приятелите си в Лос Анджелис, докато Хари си е наел апартамент в хотел в близост до жилището им (информация на The Sun). Източник, близък до херцозите на Съсекс обаче, отрича това пред Page Six.

„Нищо от това не е вярно, напълно измислено е“, коментира той. Вероятно принц Хари и Меган Маркъл наистина не са в най-добрата си форма, но със сигурност ще намерят начин да се справят и да продължат напред.

Според Express в момента Хари е в Африка, където работи по нов документален проект за Netflix. Меган пък е в САЩ и вероятно обмисля политическа кариера, която да постави още веднъж семейство Съсекс на световната карта. Тепърва ще разберем дали е така.