принц Хари и Меган

Много известни личности се включиха в социалните мрежи, за да споделят своя опит със ситуацията в момента, да вдъхнат кураж на почитателите си и да ги посъветват да си останат вкъщи. Принц Хари и Меган са сред личностите, които също дадоха своя принос в това как да се преборим със самотата на социалната изолация, която ни се налага да спазваме.

Принц Хари и Меган, херцогинята на Съсекс, споделиха важни съвети към хората как да се справят със самотата по време на пандемията с коронавирус, пишат от iwoman.bg. Кралската двойка публикува дълъг пост в акаунта си в Instagram с множество съвети към тези, които се борят със самоизолацията или със социалната изолация по време пандемията от коронавирус.

В публикацията, която беше придружена от изображение, което гласеше „Днес се чувствам …“, те написаха: „След всичко, което става днес, на някои хора е трудно да приемат реалността около нас. Много от нас може да се чувстват объркани. Или сами, или разтревожени, или уплашени… и изолирани, някои от нас може просто да се чувстват отегчени, или да им липсва обичайната рутина. Съвсем нормално е да чувствате някое от тези неща“, пишат Хари и Меган.

И добавят съветите си:
„Добрата ни нагласа към света обикновено среща всекидневни предизвикателства, независимо дали го осъзнаваме или не. Сега с постоянно растящият брой заразени от коронавируса, всички ние трябва да се приспособим към новите реалности.“ 35-годишният Хари и 38-годишната му съпруга продължават да изброяват редица съвети към онези, чиито психично здраве е повлияно от вируса.

„Хубаво е да има самоизолация и социална дистаниция, но не е хубаво да се чувстваме самотни. Има десетки благотворителни организации – например в Ирландия, които биха могли да ви окажат нужната психологическа подкрепа чрез своите доброволци.“
„Ако сте вкъщи, имате достъп до компютър и интернет, можете да станете доброволец и онлайн да помогнете на някой, който наистина има нужда от вашата подкрепа“, пишат още херцозите.
„Ако сте в лоши взаимоотношения с близките си, а сега сте и затворени вкъщи с тях, не е нужно да страдате – обърнете се към властите за помощ.“

Постът на двойката идва дни след като принц Хари призова за отмяна на 2020 Invictus Games, които трябваше да се проведят през месец май в Нидерландия.
Източник: БГНЕС

Вижте още:Канада изненада неприятно принц Хари и семейството муПринц Хари тъжи по ВеликобританияПринц Хари, който напусна Великобритания със съпругата си Меган Маркъл и заживя в Канада, „страда“ м…Feb 2 2020skafeto.com


loading...