Дебора Дейвис

Принц Хари може да е само на 37, обаче сериозно се е захванал с писане на мемоари. Той е решил да разкаже живота си в книга, като се предполага, че е сключил предварителен договор с издателство от САЩ за колосалните $60 млн.

Книгата ще излезе в края на 2022 г. За първи път Хари подробно ще опише своите „опит, приключения, загуби и житейски уроци, оформили го като личност.

След като решиха да напуснат Великобритания и да заживеят в САЩ, принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, сключиха договори за телевизионни проекти и подкастове с Нетфликс и Спотифай.

През май херцогинята на Съсекс публикува детска книга, посветена на отношенията между баща и син през погледа на майката.

Вижте още:
Ясновидка, предсказала коронавируса, видя бъдещето на принц Хари без МеганЕкстрасенсът Дебора Дейвис, която предсказа коронавирусната пандемия и смъртта на принц Филип, даде …Jun 30 2021skafeto.com

Меган Маркъл дразни всички от самото началоКралски експерти твърдят, че Меган Маркъл започнала да разстройва хората около нея още с пристиганет…Jul 6 2021skafeto.com


loading...