принц Чарлз

Принц Чарлз и принцеса Даяна имаха бурна връзка, която не завърши с щастлив край. Дори има теории, че смъртта на принцесата не е била трагичен инцидент, а е била планирана именно от кралския двор. Така или иначе, тази страница беше затворена, поне доскоро. Оказва се, че има вариант, при който принц Хари да не е биологичен син на престолонаследника на Англия.

Меган Маркъл предизвика нов конфликт в семейството на Елизабет II. Публичните жалби на херцогинята от трудния й живот като съпруга на принца и критиките към традициите на кралското семейство предизвикаха вълна от негодувание сред членовете на знатната фамилия, предават от jenata.blitz.bg.

Сред недоволните от изказванията й се оказал и бащата на съпруга й – принц Чарлз, който сметнал за свой дълг да проведе „възпитателна беседа“ със сина си. Разговорът, който бащата на Хари планирал като доста спокоен, прераснал в разгорещена кавга, съобщава Globe, позовавайки се на свой източник, близък до кралския двор.

Информаторът твърди, че принц Чарлз е изгубил самообладание, когато Хари, вместо спокойно да го изслуша и да си направи правилните изводи, започнал да повдига обвинения срещу баща си. Той заявил, че Чарлз, като всички останали членове на семейството, е допринесъл за това животът на любимата му Меган да бъде непоносим. А когато баща му се опитал да отправи поредната критика към Маркъл, Хари казал, че тя е по-добра от всичките му роднини взети заедно.

Това била и капката, която преляла чашата. Чарлз избухнал и в яда си заявил на Хари, че не му е баща. Синът на Елизабет II посочил, че близо година преди раждането му, принцеса Даяна е имала интимна връзка с един от офицерите от кралския двор. И че той е плод на това предателство. Когато Хари се опитал да разбере името на любовника на майка си, разгневеният Чарлз се обърнал и си тръгнал.

Всъщност слухове, че Чарлз не е биологичният баща на Хари, се носят от дълго време, още откакто самата принцеса в скандално интервю призна за аферата си с офицер Джеймс Хюит, на когото Хари прилича страшно много. Самият Хюит обаче публично се закле, че е станал любовник на Даяна след раждането на принца. Медиите намериха и друг кандидат за ролята на баща на Хари. Става дума за офицера от шотландската гвардия Марк Дайер. Към момента обаче и той пази мълчание по неудобната тема. Ще успее ли Меган Маркъл да разбие живота на кралското семейство?Една от най-коментираните теми напоследък е бременността на Меган Маркъл и бъдещият нов член на крал…Apr 22 2019skafeto.comКралското семейство взима участие в издаването на британския VogueНаучете кой от кралското участие е поканен за гост-редактор за септемврийското издание на британския…Jun 15 2019skafeto.com


loading...