прическите си

Звездите, макар известни, са също хора като нас. Те имат своите предпочитания, вкус и интереси и се влияят от различни неща. По тази причина те също променят прическите си, спрямо нова мода, нов етап в живота си или в случая на актьорите и актрисите – нова роля, например.

Най-бързият и лесен начин да постигнем „пълна промяна“ във външния си вид е чрез косата. Най-вероятно това е и причината много звезди да променят прическите си, предават от iwoman.bg. Ето кои са знаменитостите, които направиха драстични промени през тази година.

Ема Робъртс
Ема Роуз Робъртс е американска актриса и певица. След малки роли във филми като „Дрога“ (2001), тя става известна с ролята си на Ади Сингър в сериала „Кой харесва Ади Сингър“ (2004 – 2007) на Nickelodeon, за която получава седем номинации за награди. Издава дебютния си албум, който включва саундтрак песните на сериала „Кой харесва Ади Сингър и още“ през 2005 г..

След края на „Kой харесва Ади Сингър“, Робъртс участва в „Аквамарин“ (2006), „Нанси Дрю“ (2007) и „Калпазанка“ (2008). Търсейки по-зрели роли, тя се появява в „Разкошен живот“ (2009) и в още филми в различни жанрове. Заедно с леля си, Джулия Робъртс, участва и в „Свети Валентин“ (2010). Сред най-известните филми, във филмографията ѝ са: трилърът „4.3.2.1“ (2010), филмът на ужасите „Писък 4“ (2011), комедията „Семейство Милър“ (2013) и други.

Чарлийз Терон
Терон е родена в Бенони, Южна Африка. Майка ѝ Герда Терон поема семейния бизнес след смъртта на мъжа ѝ Чарлс. Родният език на Шарлиз е африканс, но говори перфектно и английски. Терон израства като единствено дете на своето семейство. На 13 години е изпратена да учи в пансион. Две години по-късно вижда как майка ѝ убива баща ѝ, след като пиян се опитал да я нападне. На 16 години заминава за Милано, където сключва договор с модна агенция, след като печели кастинг. По-късно заминава за Ню Йорк, където учи балет. Прекратява танците поради контузия. Решава да се установи в Лос Анджелис и получава първата си роля в игрален филм.

Кейти Пери
Тя е родена и израства в Санта Барбара, щата Калифорния в семейство на двама пастори. Тя е средно дете в семейството. Има по-малък брат и по-голяма сестра. Нейната евангелска майка, Мери Хъдсън (по баща Пери), е израснала в Южна Калифорния. Нейният баща Мъри Пери е пастор в продължение на 30 години.

Кейти започва да пее в църква, когато е на девет години. Продължава да пее в църквата до 17-годишна. Присъства на християнски училища и лагери. От 9 до 16-годишната си възраст взема уроци в Музикалната академия в Западна Санта Барбара и учи италианска опера за кратко. В тинейджърските си години променя фамилното си име на „Пери“ (моминското име на майка ѝ), защото Кайти Хъдсън приличало много на Кейт Хъдсън. В музикалното си развитие Пери е значително повлияна от Куийн, Нирвана, Аланис Морисет, Heart, Джони Мичъл, Incubus и други.

Ема Уотсън
Ема Шарлът Дюеър Уотсън е английска актриса и модел, известна главно с ролята на Хърмаяни Грейнджър в поредицата от филми за Хари Потър. Уотсън получава ролята си в първия филм от нея, когато е на девет години, като преди това е играла само в училищни пиеси. От 2001 до 2011, тя участва като един от главните герои във всичките осем филма за Хари Потър, заедно с Даниел Радклиф и Рупърт Гринт. Работата и в Хари Потър ѝ носи няколко награди и повече от 10 милиона паунда.20 звезди, които кръстиха децата си с нелепи именаНелепи имена има много. Проблемът е, че за да се стигне до тях, е имало родители, които са мислили в…Oct 24 2019skafeto.comКои са самотните майки, отгледали най-големите звезди в светаСамотните майки често имат трудности, когато става въпрос за отглеждането и възпитаването на децата …Oct 12 2019skafeto.com

loading...