първанов внуци

Щастлив дядо е Гоце Първанов – вече се радва на цели пет внучета. Последните две са близнаците Зара и Николай, които се появили на този свят преди месец.

Бебетата са деца на по-малкия от двамата синове на бившия президент – Ивайло, и неговата съпруга Росица. Те вече имат един син Георги, който ще навърши скоро 3 годинки.

Близнаците – момиче и момче, са кръстени на бившата ни първа дама Зорка, както и на бащата на снахата на Първанов. Зара и Николай вече са имали и първото си грандиозно парти в своя чест.

Дядо Гоце дундурка близнаци

Майка им Росица им организирала известния обичай погача, на който се събират само жени, за да орисат пътя им с най-добрите си благопожелания, радва се „Ретро”.

Снахата на Първанов е банкер, но ще изкара още поне две години в майчинство. Синът му Ивайло пък е собственик на един от най-луксозните спа комплекси в България – „Стримон СПА“ в Кюстендил.

Големият син на Първанов – Владимир, се занимава с компютърните технологии и има фирма за софтуери.

Дядо Гоце дундурка близнаци

Наскоро е влязъл и в друга бизнес ниша заедно с по-малкия си брат, като двамата управляват съвместно и дружество за проектиране, изграждане и експлоатация на съоръжения за производство на електрическа енергия на база енергия на вода.

Съпругата му Цветанка е лекар по нефрология в столичната болница „Токуда“. Заедно с нея имат две вече пораснали деца, които са всъщност първородните внуци на бившия държавен глава.

Първи се роди Георги, който е вече на 10 години. През 2015 г. Владимир и Цветанка станаха родители и на дъщеричка Виктория, която през лятото ще стане на 7.


loading...