Първанов измама

Бившият президент Георги Първанов се е подложил на лазерна операция, за да премахне бенката на лицето си, която в последните няколко години сериозно го притесняваше, пише Ретро.

Интервенцията се извършва безкръвно, но все пак крие своите рискове. Затова Първанов се доверил на специалистите в реномирана клиника, които си свършили работата по конец. Заради странното образувание на лявата му буза, което се появи, след като той се оттегли от активната политика у нас, бившият държавен глава известно време отказваше изяви и отклоняваше поканите на водещите тв медии за интервюта в ефира. Бенката бе с големината на монета и с тъмна пигментация. Преди да я премахне по оперативен път, Първанов многократно бе засичан да чака пред лекарски кабинети из столични болници. В интернет форум дори бе избухнал скандал, след като пациентка се оплака, че бившият президент прередил всички чинно чакащи на извилата се опашка и събудил възмущението им.

От няколко месеца насам обаче се вижда, че на лявата буза на Първанов вече няма проблемна зона. В последните месеци той е особено активен и излезе от нелегалност. Почетният лидер на АБВ обикаля страната непрекъснато, за да представя своята мемоарна книга „Пътуване към паметта“, в която е събрал любопитни истории от срещите си с най-големите световни политически лидери. Покрай премиерата на биографичния том той реши и да се завърне в социалните мрежи.

След приключването на втория му мандат на „Дондуков“ 2 Първанов си бе дал дълга ваканция от фейсбук и не беше активен, за съжаление на своите симпатизанти. От началото на годината обаче редовно споделя политически коментари и снимки в официалната си страница, а фенската му аудитория набъбва от ден на ден. Вече има над 6200 последователи, но със сигурност изостава далеч в класацията за най-харесвани политици във фейсбук. Румен Радев и Бойко Борисов са с по над 300 хиляди последователи, Мая Манолова със 133 хиляди, а Корнелия Нинова с едва 64 000.

Виж още:Дъщерята на Румен Радев се татуира (СНИМКИ)Дъщерята на президента Румен Радев Дарина скандализира с нова придобивка – първа перманентна татуиро…Aug 11 2021skafeto.com


loading...