Радина Червенова
Радина Червенова

Водещата на „По света и у нас“ Радина Червенова е забягнала в Швейцария. Заминаването на новинарката в най-добрата страна за живеене в Европа не е случайно, тъй като там в момента пребивава нейната голяма дъщеря Деси.Ще се смеете със сълзи! Сашо Диков ръси бисер след бисер на изслушванията за шеф на БНТСЕМ продължава с изслушванията на кандидатите за генерален директор на обществената телевизия, след …Jul 4 2019skafeto.com

Радина хванала самолета и отишла на дълго гости при щерка си и първородното си внуче, което вижда твърде рядко и предимно по празници. В Швейцария половинката на бившия шеф на БНТ – Коко Каменаров, се чувствала отлично, а щерка ѝ я развеждала по най-любопитните места.

Вече повече от година лицето на БНТ не е на екран заради дълго боледуване. Първоначално Радина излязла в болничен, а после в неплатен отпуск. Слуховете, че е напуснала редиците на телевизията майка след свалянето на мъжа ѝ от шефския пост, обаче се оказаха измислица, тъй като името ѝ все още фигурира в официалния списък с имена, водещи се на работа в медията.

Червенова обаче така и не се ангажира да даде точна информация кога зрителите отново ще я видят в амплоато на водещ на новинарския блок. Въпреки че най-трудните моменти за нея по отношение на борбата ѝ с коварното заболяване, което ѝ открили, преминали, тя все още се пазела. На скорошната церемония за награждаването ѝ с приза „Жена на десетилетието” в медийната категория, Радина сподели, че работата много ѝ липсва.

Преди да замине за Швейцария, тя се отбила на „Сан Стефано“ 29, за да се види с колегите си, с които обсъдили професионалното ѝ бъдеще. „Обичам, наистина обичам тази работа! Тя е много интересна, защото всеки ден научаваш нови неща. Ти всеки ден учиш, всеки ден си информиран. Това е страхотна сила“, споделя Червенова в единственото интервю, дадено след връчването на наградата. И подчертава, че се гордее, че целият ѝ стаж на малкия екран е минал в БНТ. Според колегите ѝ в нюзрума няма да е изненада, ако скоро водещата отново заеме мястото си до своя екранен партньор Спас Кьосев.Заради батака в БНТ: Местят отново „Стани богат“, Кънчев се връща на бял конНики Кънчев отново ще изгрее като водещ на „Стани богат“ по Нова телевизия, твърди в. „Уикенд“. Нови…Jun 23 2019skafeto.com

Тя неведнъж е споделяла колко лесно се е сработила с него, когато преди години в телевизията решили новините да се водят от двама души вместо един, какъвто бил наложеният по онова време стандарт.

loading...