Радинела Чушева гола

„Мис България” Радинела Чушева отново лъсна гола във фейсбук. Този път актуалната носителка на титлата се показа по силно изрязан бански, който не прикрива почти нищо от тялото ѝ. Пред фотографския обектив палавницата е заела доста провокативни пози, зарадвали българите в социалните мрежи.

23-годишната Радинела спечели короната на най-красивата българка за 2019 година в края на месец ноември м.г. Още на следващия ден бившата адреналинка от предаването „Господари на ефира“ се превърна в една от най-одумваните носителки на титлата.

В платформите се изписаха множество коментари, упрекващи избора на журито. По-голямата част от тях се питаха откога конкурсът е променил политиката си, за да избере момиче с корекции. Това се превърна и в тема на много от интервютата, които брюнетката даде, след като стана Мис България.

„Мис България” пусна провокативни снимки от морето

„Младите постоянно гледаме от тези социални мрежи нови тенденции. Не знам дали е трябвало да го правя, може би съм сбъркала“, призна тя преди време пред Bulgaria ON AIR, запитана за подобренията по външния си вид.

„Мис България” пусна провокативни снимки от морето

Тогава тя каза, че всеки трябва да намери своя начин, за да се чувства добре в кожата си. Чушева също така изрази мнението си, че критиките към нея може да повлияят на младите момичета и да ги накарат да не търсят услугите на пластични хирурзи.

loading...