https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Радост Драганова се завръща на малкия екран с ново телевизионно предаване. В момента тече записването на желаещи за участие в шоуто, което ще променя външността на хора. „Уикенд” научи, че форматът ще се казва „Моето ново аз” или поне това е работното му заглавие.

Кандидатите могат да бъдат както мъже, така и жени. Те трябва да опишат себе си в кратко видео, да напишат мотивацията си за участие, да изпратят снимки на лице и в цял ръст по бански и да споделят, ако имат съпътстващи заболявания. В проекта могат да участват само пълнолетни жени и мъже.

„Постигането на новата визия ще бъде напълно безплатно, а телевизионен екип ще проследи пътя към реализиране на желаната физическа трансформация” – разясняват под видеото на Драганова от екипа на клиниката, която ще оперира и трансформира избраните за участие.

Новото шоу доста напомня на несъществуващото вече „Пълна промяна”, което Гала водеше преди 15 години

Интересното е, че видеото е качено само 4 дни преди крайния срок, т.е. явно срокът за записване е бил по-малко от седмица. Най-вероятно предаването ще бъде записано през есента и зимата, а ще бъде излъчено през пролетта на 2023 г., но от Би Ти Ви все още няма официално потвърждение за новия формат.


Драганова се завръща на малкия екран

Припомняме, че „Мармалад“ спря през март месец. То се задържа много години в ефира на Би Ти Ви, като Радост бе и продуцент на предаването, което преди да спре не се радваше на голям интерес. В „Мармалад“ брюнетката си партнираше с актьора Иво Аръков, който едва ли ще намери място в новото шоу. То доста напомня на несъществуващото вече предаване „Пълна промяна”, което Гала водеше преди 15 години. „Пълна промяна” изкара само един сезон по Нова тв, защото не беше успешно.


loading...