Радост

Капитанът на националния отбор по футбол Георги Костадинов е щастлив мъж. Той мачка големи и напълно натурални гърди, пише България днес. Признанието направи неговата чаровна годеница Радост Тодорова. Врачанката, която преди години спечели титлата „Мис Национален отбор по футбол“, категорично отрече да си е поставяла силиконови импланти в гърдите. Тя отговори на своя последователка в инстаграм, която я нападна за уж изкуствения бюст.

„Нямам силикон и много си ги харесвам гърдите“, отсече Радост.

„Искрено се забавлявам с желанието на хората да се заяждат. Не те следят, но влизат регулярно в профила ти, да ударят по един хейт. Е, ако ви кара да се чувствате добре – давайте. Аз съм вряла и кипяла в модния бранш и дългото ми присъствие тук съвсем не е единствената причина да не ми трепне сърцето“, пише бъдещата госпожа Костадинова. Тя разкрива още, че иска да роди 3-4 деца на футболиста.

„В момента работя на три места: микроблейдинг специалист, маркетинг мениджър във фирма и заедно с това създавам всекидневно съдържание в инстаграм. Освен това уча редовно екоикономика в УНСС и отгоре на всичко живея през повечето време в Русия. Как? Не знам… Но знам, че „няма начин“ не съществува в речника на един Овен. Подкрепата към мъжа ми в професионалната му кариера е открита! А някой ден се надявам да вместя и 3-4 чавенца (дечица – б.р.) в графика, че без тях накъде. Искам циркът да е винаги на макс и да се чуват само детски смях и лай на кучета вкъщи плюс един енот“, с чувство за хумор описва бъдещето си Радост.

Виж още:Владо Карамазов: Като не намерих булка в България, открих я на другия край на света (СНИМКА)През живота си човек изпитва множество различни чувства, но може би най-силното сред тях е любовта, …Aug 3 2021skafeto.com


loading...