алекс игри на волята хонорар

В битка за зрители организатори на риалити игри у нас развързаха кесията за шоу и звезди. Водещата на „Игри на волята” по Нова телевизия Алекс Сърчаджиева е взела по-висок хонорар от Орлин Горанов – суперзвездата в конкурентния формат на bTV „Фермата”, пише „Телеграф”.

Хора от кухнята споделиха, че вдовицата на Иван Ласкин заработва 35 000 лв. без бонусите, а естрадният и оперен ас само 30 бона.

Има драстична разлика и в наградните фондове – при първото предаване той е 200 000 лева за победителя, докато второто дава само 100 хиляди, но компенсира с популярни лица като актрисата Саня Борисова.

Страшен гаф на Алекс Сърчаджиева и сценаристите на „Игри на волята“Когато се подготвя предаване, което ще бъде излъчвано в национален ефир, това означава не само, че щ…Sep 13 2019skafeto.com

Водещите Иван и Андрей също влизат в бройката на фермерските звезди. Тази година от Нова телевизия изиграха рискова карта, като вместо на Биг Брадър заложиха на нов за нашите географски ширини формат „Игри на волята”. Състезанието бе широко рекламирано в праймтайма на медията и по билбордове из цялата страна.

На тях в индиански стил позира перлата в короната на шоуто – актрисата Александра Сърчаджиева.

За да води първия сезон на Игри на волята, талантливата Алекс е поискала баснословен хонорар от 50 000 лв. За справка – това четвърт от наградния фонд, но след преговори е кандисала с 15 хиляди лева надолу. Все пак при добър рейтинг и рекламни приходи тя щяла да вземе и останалата сума под формата на бонуси.

„Фермата” бие „Игри на волята”Двете вечно борещи се за първото място в сърцата на българския зрител телевизии пак си размениха мес…Sep 8 2019skafeto.com

loading...