разплака мрежата

Емилия е сред певиците, които в личен план имаха трудности през последните години. Именно с едно признание, певицата разплака мрежата преди дни. Тя сподели болката и мъката си от загубата на нейн близък, което развълнува феновете й.

Поп фолк дивата Емилия разплака мрежата с това, което написа за сина на любимия си Жорж Башур – Феди, който загина в жестока катастрофа на автомагистрала „Тракия“ преди две години, пишат от show.blitz.bg.

„Две години изминаха вече без Федка. Две години, в които нищо не е както преди. И никога няма да бъде… Само едно ни крепи, че един ден всички ще отидем там някъде и ще го видим. Господ така реши и това е неговата воля. Колкото и години да минат, колкото и думи да напиша днес и другата година, и следващата… Нищо няма да се промени.

Само уважението и спомена за него ме карат да напиша това и всички негови близки и приятели да се сетят за него с любов. Липсваш ни много и боли много… Молим се всеки ден и вярваме, че всички добри хора отиват на едно по-прекрасно място. Почивай в мир, мило дете“, пише изпълнителката във фейсбук профила си.

Припомняме, че през май 2018-та звездата на „Пайнер“, годеникът й Жорж Башур и синът му катастрофираха тежко на 37-ия километър на магистрала „Тракия“, в посока Пловдив. До произшествието се стига, след като колата навлиза с висока скорост от сух в мокър участък от пътя, вследствие на което се получава аквапланинг.

Емилия Янчева Башур (родена Вълева), по-известна само като Емилия, е българска попфолк певица. Емилия е родена в семейството на Радка и Янчо Вълеви. Има сестра, която е по-голяма с три години от нея; казва се Даниела. Като малка Емилия е била палаво и буйно дете. Често е боледувала и самата тя казва, че едва ли не е израснала по болниците. На 12-годишна възраст започва да учи народно пеене при Живка Казакова и Димитър Колев. След това продължава обучението си в Музикалното училище в Широка лъка. Три години по-късно младата певица се отказва, за да подпише договор с музикална компания „Пайнер“. От димитровградската компания я одобряват, въпреки че гласът ѝ е необработен. Междувременно Емилия продължава обучението си в музикална паралелка в Димитровград и завършва през 2000 г.

Вижте още:Емилия се показа без грим и с раздърпана прическаНужно си е разкрасяване след два месеца изолация, каза си фолкдивата Емилия и хукна към салон за кра…May 26 2020skafeto.comЕмилия разчувства с много емоционална изповедЕмилия е сред артистите, които също бяха много стриктни в спазването на мерките срещу разпространени…May 18 2020skafeto.com


loading...