Райна карантината

Поп-фолк дивата Райна също попада сред звездите, които често общуват с последователите си чрез социалните мрежи, особено сега, когато това е основен метод за общуване на хората като цяло. Ето и къде красавицата реши да прекара част от карантината си.

Всички поп фолк диви са в социална изолация заради коронавируса, но от време на време ни показват и външни снимки, разбира се, верни на традицията да не губят позиции, предават от show.blitz.bg. И докато почти всички качват фотоси от уютна домашна обстановка с близките си, ето, че Пилето на поп фолка, както е известна Райна, изненада с интересен фон и най-вече локация.
Вижте къде забегна Райна по време на карантината (Снимка)

Поп фолк дивата, която редовно изкушава със секси визии в профила си в социалната мрежа, в момента е в родния си Сандански, където прекарва времето на карантината, заобиколена от най-близките си хора. И въпреки че стои вкъщи, каквито са разпоредбите по време на пандемията, тя намира начин да се радва на пролетното слънце, когато е в двора на семейната си къща, а компания й прави любимото й кученце Карпуз.

Междувременно свободното си време посвещава и на любими книги. Разкрива, че довършва творбата на Габриел Гарсия Маркес „Любов по време на холера“, не забравя и за уроците по френски език, като в момента сама се усъвършенства. Тази седмица в програмата на телевизионните канали „Планета“ и „Планета HD“ феновете й ще се насладят на песните, които Райна предпочита да слуша в Сандански в дните на изолация.

Райна Кирилова Терзийска е родена на 30 септември 1981 г. в гр. Сандански. Името ѝ е избрано след като баща ѝ отива при баба Ванга, с която имат предварителна уговорка. Той изпълнява заръката на пророчицата и занася поръчаните легенче, кукла и цветя. Баба Ванга взима карамфилите, избира един от тях и казва: „Райна ще се казва детето, и така ще я наричате, няма да ѝ преиначавате името.“ След един месец пророчицата става кръстница на Райна.

Вижте още:Райна преживя брутално унижение (Снимка)Райна е сред родните поп-фолк диви, които се славят с естествената си красота и чар. Именно това е е…Mar 27 2020skafeto.comПълен потрес: Фолк певицата Райна избяга от България и сложи бурка! (СНИМКА)Пилето на фолка сложи бурка. Певицата Райна замина за Дубай заедно с мъжа до себе си – ММА боецът Ва…Nov 26 2018skafeto.com

loading...