Райна скочи

Райна скочи срещу колежките си с тежко обвинение. Пилето на поп-фолка е известно с острия си език, когато се ядоса и за пореден път го доказа. Райна от години се различава от повечето от колежките си в бранша не само заради начина й на работа, но и заради естествения си външен вид, което се среща все по-рядко в тези среди.

Не е новина, че в поп фолк средите от години завистта и лицемерието са традиционно присъствие, предават от show.blitz.bg. Много пъти сме ставали свидетели на кавги и скандали между звездите, но това, което направи Райна сега, няма кой да го бие… Фолк дивата, известна с лютия си македонски нрав, направи буквално на пух и прах колежките си, обвинявайки ги в нещо немислимо. Още от началото на кариерата си Пилето на попфолка, както наричат Райна, се отличава от останалите си колежки най-вече с това, че няма и капка силикон по себе си. Още тогава тя умишлено се дистанцира от колежките си, пише „Галерия“.

Години наред певицата непрестанно е нападала колежките си, хвърляйки им редица обвинения, че не могат да пеят, правят песни на конвейер, залагат на пошлостта и разчитат на богато спонсори. „Измисляме си идеалния живот и се стремим да поддържаме всичко така, както ни е необходимо и изгодно. Фотошоп – виждаш онова, което искаш, а не отнова, което си. Демонстративни любови. Подражаване на скъпоизглеждащи мацки в Инстаграм и copy-paste на позите им, дрехите им, снимките им със 100 червени рози в леглото.

Продажни души, продажни тела. Непрестанни демонстрации и парадиране с всичко. Пресилен, напудрени отношения, фалшиви сълзи“, избухна преди време Райна. Нападнатите певици не й останаха длъжни и заявиха, че тя е злобна, посредствена и с нереално високо самочувствие. Неслучайно македонката няма нито един дует с друга певица. Само от време на време общува с Димана и Галена.Бившият на Райна: Имаше интересни искания в леглотоСексът е едно от най-интимните неща във връзката и по принцип хората не обичат да споделят подробнос…Oct 14 2019skafeto.comНов обрат: Константин и Райна се сближават?Константин и Райна са двама от българските поп-фолк изпълнители, които преди години бяха най-разпозн…Sep 28 2019skafeto.com

loading...