Райна унижение

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Райна е сред родните поп-фолк диви, които се славят с естествената си красота и чар. Именно това е една от отличителните й черти, но се оказва, че не всичките й почитатели са на такова мнение. Наскоро певицата преживя истинско унижение.

Райна е особено чувствителна, когато засягат личния й свят, най-вече семейството. И въпреки че в случая никой не обижда нито един неин близък, изпълнителката е меко казано изумена от това, което й се случи, пишат от show.blitz.bg. Под скорошни снимки, качени в социалната мрежа, вместо дежурните комплименти за уникалната фигура и визия, този път Райка получи доста неприятна и изненадваща реакция.

„Райна, защо публикуваш снимки, на които си без грим. Приличаш на циганка, изглеждаш ужасно“, гласи един от коментарите по неин адрес. А в друг се пояснява, че певицата е позагубила от чара и красотата си с годините.

На какво се дължи повяхналия вид на лицето на Райна обаче, остава загадка. Можем само да гадаем дали става дума за малко натрупани излишни килца, недоспиване или обикновен пропуснат в случая фотошоп. И въпреки че изпълнителката неведнъж през годините е твърдяла, че е върл противник на пластичните интервенции, може би все пак се е изкушила да попромени това онова по себе си, пък макар и дребно.

Райна Кирилова Терзийска е родена на 30 септември 1981 г. в гр. Сандански. Името ѝ е избрано след като баща ѝ отива при баба Ванга, с която имат предварителна уговорка. Той изпълнява заръката на пророчицата и занася поръчаните легенче, кукла и цветя. Баба Ванга взима карамфилите, избира един от тях и казва: „Райна ще се казва детето, и така ще я наричате, няма да ѝ преиначавате името.“ След един месец пророчицата става кръстница на Райна. Райна е буйно и палаво дете и добра ученичка. В 6-и клас се записва на курсове за манекени, в същото време тренира и спортни танци. Малко по-късно се записва да тренира карате, учи народно пеене и тренира лека атлетика. Преди да започне кариерата си на певица, Райна е професионален модел в агенция „Интерсаунд“ в продължение на пет години.

Вижте още:Пълен потрес: Фолк певицата Райна избяга от България и сложи бурка! (СНИМКА)Пилето на фолка сложи бурка. Певицата Райна замина за Дубай заедно с мъжа до себе си – ММА боецът Ва…Nov 26 2018skafeto.comРайна скочи срещу колежките си с тежко обвинениеРайна скочи срещу колежките си с тежко обвинение. Пилето на поп-фолка е известно с острия си език, к…Nov 1 2019skafeto.com