Принц Хари програма за коронацията Хари и Меган на коронацията на крал Чарлз

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Принц Хари и Меган Маркъл обмислят да назоват по име онзи член на кралското семейство, който попитал за цвета на кожата на нероденото им дете през на първата бременност на херцогинята на Съсекс.

Според „Дейли Мейл“ това е посочено в последната версия на неоторизираната книга на кралските биографи Омид Скоби и Каролин Дюранд „В търсене на свободата“, посветена на Хари и Меган.

Тя ще бъде публикувана следващата седмица.

Принц Хари изтъкна, че книгата не е одобрена от неговото семейство и че той и съпругата му не са съдействали с информация на авторите. За Омид Скоби и Каролин Дюранд обаче се знае добре, че са много близки с отлъчилата се от кралската фамилия двойка.

Таблоидът се запозна с новия епилог на книгата, който изтече в мрежата. В нея ще бъдат направени няколко сензационни изявления, пише Защото.

По-специално, новото издание на книгата казва, че съпрузите в бъдеще може да разкрият името на по-възрастен член на кралското семейство, който по време на първата бременност на Меган Маркъл попита принц Хари за вероятния цвят на кожата на очакваното бебе.

Те разкриха за този случай пред тв водещата Опра Уинфри в сензационно интервю. Тогава телевизионната водеща изрази възмущение от тази проява на расизъм, но съпрузите премълчаха кой точно е задал такъв въпрос.

Освен това биографите казват, че в Бъкингамския дворец са били „вътрешно доволни“ от отсъствието на Меган Маркъл на погребението на принц Филип през април тази година, защото се страхували, че херцогинята ще направи сцена.

Книгата също критикува служители на кралската администрация, които започнаха разследване за малтретирането от страна на Меган Маркъл към нейните подчинени, докато нямаше такъв отговор на оплакванията на херцогинята за расизъм.

Виж още:Извън контрол! Кралицата ще съди принц ХариБританската кралица Елизабет Втора е инструктирала помощниците си да изготвят план за съдебен иск, в…Aug 23 2021skafeto.com

Разкараха парцалите на Меган и на Хари от „Уиндзор“Когато сключиха брак, принц Хари и Меган Маркъл получиха привилегията да живеят в имението „Фрогмор …Jul 28 2021skafeto.com

Принц Хари чака баба си да почине, за да пусне втори том на мемоарите сиАмериканското издателство Пенгуин рандъм хаус планира да пусне на книжния пазар не един, а най-малко…Jul 25 2021skafeto.com