Рачков

Герасим Георгиев-Геро може да смени Димитър Рачков като водещ в новия сезон на “Като две капки вода”, твърди вътрешен човек от екипа на шоуто. През есента пълният актьор зае мястото му в “Маскираният певец” в последния момент и се справи перфектно. Сега се оказва, че Рачков е под въпрос и за “Като две капки вода”. Новината, че той твърдо отпада от екипа, не е вярна, преговорите продължават и в момента, нещата са 50 на 50, обясни запознатият с цялата драма източник на „Уикенд“.

Според хора от телевизията, възможността шоуто отново да се води от бургазлията Рачков, е в сила точно толкова, колкото и той да бъде сменен от Геро. Основната причина била финансова. От Нова се издразнили на прекомерната алчност на Митко, който обявил баснословен хонорар за изявата си, поне два пъти по-висок от миналогодишния.

Това означава, че 167-сантиметровия талант настоява да получава сумата от 12 000 лева на предаване. Предвид настоящата пандемия от COVID-19 обаче това било напълно невъзможно.

Вижте още:
Без Рачков в “Като две капки вода”. Ето и какво друго да очакваме“Като две капки вода” – едно от най-успешните забавни предавания на малкия екран, се връща тази прол…Jan 7 2021skafeto.com

Мария Игнатова захапа РачковМария Игнатова не крие новата си интимна половинка Ивайло Нойзи Цветков. Откакто е с интелектуалеца,…Dec 11 2020skafeto.com


loading...