Рачков Мария Игнатова

Рачков и Мария Игнатова бяха една от знаковите двойки в обществото ни доскоро. Двамата не само имаха невероятна химия на екран, но и извън снимачната площадка. Любовта им обаче не е била само розова, тъй като двамата взеха решение да се разделят. Но дали историята е приключила?

Сагата между Димитър Рачков и Мария Игнатова изглежда никога няма да приключи, може би защото любовта им ще се окаже твърди голям фактор, независимо от взетите решения, предават от show.blitz.bg. При последния лайф в хитовото шоу за имитации „Като две капки вода“, на което Рачков заедно със Зуека са неизменни водещи, се случи нещо, което дълго бе коментирано след това в социалните мрежи.

По време на цялата вечер Рачков, уж със закачка и хумор, не спря да споменава името на Мария, макар и без фамилията. За всички, които умеят да четат между редовете, дори и в поведението на някого, е ясно, че това никак не е случайно. И за да е картинката пълна – в смешката на колегата си се включи и Зуека, като двамата имитираха учудване коя ли е била кумата на сватбата на Зуека с Ани Вичева преди няколко години. Разбира се, на венчавката кум е Рачков, а кума – Мария Игнатова.

Въпреки че вече от доста месеци Рачков и Мария Игнатова са разделени, любопитството за тях и техните взаимоотношения не е спирало. И вероятно тайната надежда на повечето им фенове е, двамата да се съберат за пореден път. Обаче, дали самите главни герои в историята са на същото мнение, само времето ще покаже. Последните информации, свързани с чаровната блондинка, са, че е щастлива до новия мъж в живота си Ивайло Цветков – Нойзи, а мнозина смятат даже, че именно този факт е провокирал ревност и подобно невъздържано поведение в бившия й любим.

Вижте още:Ето го новото гадже на РачковДимитър Рачков има нова интимна връзка, а именно знойната блондинка от Хасково Анита Димитрова, позн…Feb 14 2020skafeto.comРачков разкри най-хубавия момент в живота му„Най-хубавият и смислен период в моя живот! Убеден съм, че рано или късно “Господари на ефира” ще бъ…Apr 1 2020skafeto.com


loading...