резиденциите на Тато

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Тодор Славков разкри защо са строени резиденциите на дядо му из цялата страна. Известният с пиперливото си чувство за хумор внук на Тато заяви: „Строени са, за да има къде да израсна аз“.

„Във всеки окръжен град имаше резиденции на дядо ми. Бил съм във всички тях в определен период. Те са били ползвани както от дядо ми, така и от всички останали членове на Политбюро. Общо бяха около 20. Любимата ми резиденция беше тази, която сега я взеха от Божков – „Аглика“. Всеки уикенд бях там да карам ски на Витоша“, обясни Славков в онлайн предаването на Тото от „СкандаУ“ в YouTube.

На въпроса какво се случва в резиденциите, Тошко отговори дипломатично: „Последният път, когато бях там, бях на 16 години. Нищо не се случваше повече от това, което може би се е случвало след това“.

Тодор потвърди, че семейството е било близко с Ванга. Особено близки били пророчицата и майка му Людмила. „Често я караха от Петрич до София. Помня как двете си говореха с часове. Не смятам, че майка ми имаше пророчески способности“.

Славков разкри, че продуцентие на „ВИП Брадър“ започнали да го канят още за първия сезон на предаването. Той им поискал 200 бона, а те му отвърнали с оферта за 50. Той им отказал, но няколко сезона по-късно се договорили за 150 хиляди и той влязъл в къщата единствено заради парите.

„Въобще не съжалявам, че участвах. Който каквото и да казва, това е велико изживяване. По никакъв начин не може да си доставиш подобно преживяване, освен ако не си там. Въпросът е да попаднеш на готини хора, какъвто беше първият случай при мен. Втория път беше трагично. Единствено Ники Китаеца беше готин. Със сигурност не е обратен“, спомня си той. Тодор разкри още, че победата на Део във „ВИП Брадър 3“ е била нагласена, пише Стандарт.

Вижте още:
Синът на Владо Живков го предадеНаследникът на Тато отдавна живее в САЩ, където е известен с таланта си на покер играч. Именно чрез …May 6 2021skafeto.com