риалити звезда

Любовта е навсякъде около нас и когато намерим човека, който ни пасва както като характер, така и като ценностна система и възгледи за живота като цяло, е закономерно да се постараем да прекараме остатъка от живота си с него. Това важи както за нормалните хора, така и за всяка риалити звезда или известна личност. Днес ви представяме коя е следващата знаменитост у нас, която стяга сватба.

Един от главните герои на риалитито „Фермата 3“ Алек Манолов, който в предаването се сваляше активно със спортистката и треньор Валерия Дочева, показа новата си голяма любов, предават от show.blitz.bg. Бизнесменът от София този път е предложил брак на своята изгора, се вижда от споделен кадър в профила му във Фейсбук.
Ето коя риалити звезда стяга сватба (Снимка)

Футболистът-фермер, както е популярен Манолов, от известно време демонстрира любовни отношения с красавицата Моника. Девойката е родом от Димитровград и не крие чувствата си към риалити героя, пише „Хотнюз“. Двамата са неразделни, а и по снимките личи че са доста щастливи заедно. Към момента Алек Манолов не е споделя как точно е предложил на любимата си, но надписа над снимката гласи „Тя каза Да“. Кога ще има нова звездна сватба, предстои да разберем.

Фермата е българската версия на риалити шоуто „The Farm“. Българската версия започва да се излъчва на 13 септември 2015 г. по bTV. Водещи и продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов. Фермата е състезателно телевизионно риалити, излъчвано с грандиозен успех в над 50 държави по света. След четири успешни сезона в България „Фермата“ се наложи като най-позитивно ТВ риалити в българския ефир и единственият подобен формат, който експлоатира темата за земята и природата, за изконните български ценности, традиции и занаяти.

„Фермата“ по bTV е предаване, което мотивира зрителите да се завърнат към корените си и си припомнят какви са истински ценните неща в живота – семейството, родната памет, живот по-близък до природата. „Фермата“ залага на градивното, на българската история и традиции, както и на любовта към земята и занаятите. Позитивният и опознаващият българското дух на предаването превърна шоуто в хит сред зрителите и го открои като единствения ТВ риалити формат с позитивно послание и мисия. Независимо изследване на „Маркет линкс“, проведено през пролетта на 2018, посочи „Фермата“ като най-запомнящото се телевизионно събитие за 2017 година. Състезателният елемент и позитивен имидж на шоуто, както и наградата от 100 000 лв. мотивира рекордните 13 000 човека да се запишат на кастинг за четвърти сезон.Невероятни разкрития за Сами Хоссни от „Фермата“Сами Хоссни е един от най-интересните участници в сегашния сезон на телевизионното предаване „Фермат…Nov 5 2019skafeto.comПаулина от „Фермата”: Потресена съм от грозните лъжи по мой адресПаулина Ванегас е един от най-колоритните участници в тазгодишния сезон на „Фермата: Нов Свят“. Двам…Nov 6 2019skafeto.com

loading...