Цветанка Ризова брак баба

Подъл номер извъртя Цветанка Ризова на колежките си Мария Цънцарова и Жени Марчева. Водещата на „Лице в лице“ излезе в дълга ваканция, но в същото време предаването й не пада от екран.

Заради политическите трусове в страната и факта, че парламентът няма да излиза в лятна ваканция, шефовете в БТВ решили, че няма как „Лице в лице“ да не се излъчва повече от месец.

Новината, че живите предавания ще продължат и през август, никак не се харесала на Цветанка Ризова, която тропнала с крак, че не може да остане без дългоочакваната едномесечна почивка. затова колежките й Мария Цънцарова и Жени Марчева набързо били командировани да поемат предаването.

Из коридорите на телевизията обаче усилено се говори, че двете били бесни на Ризова, тъй като заради нея си прецакват техните почивки. Мария ще бъде всеки ден на екран до 23 август, а след това до 7 септември Жени поема „Лице в лице“. После започва новият телевизионен сезон и Ризова отново ще се появи триумфално в ефир. Така Цънцарова и Марчева ще имат не повече от две седмици за отпуска, ако изобщо успеят да излязат заради сложната политическа обстановка, докато Цветанка цял месец ще го кара безметежно на морето.

В БТВ се шушука, че водещата на „Тази сутрин“ Марчева приела много тежко номера, който Ризова й погодила, и се зарекла, че няма да остави нещата така. На Цънцарова също не й било никак приятно, но проявявала по-голяма колегиалност и не демонстрирала чак такава злопаметност при подобни ситуации.

Самата Цветанка Ризова ще прекара целия август на почивка с новия си приятел, пише „Галерия“ . Журналистката отново е на крилете на любовта с гаджето си Красимир Недев. По професия той е адвокати двамата все по-често се появяват заедно на публични места, пише БЛИЦ.

Виж още:Откровен до болка! Ергенът на БТВ призна за шокираща операцияЕргенът, за чието сърце ще се борят всичко участнички в новото едноименно риалити на БТВ, Виктор Сто…Aug 12 2021skafeto.com

Вдовицата на загиналия собственик на БТВ с първи думи след кончината муНа трагично загиналия си съпруг Петр Келнер посвети годишния доклад на семейната благотворителна фон…Jun 29 2021skafeto.com

Истина или лъжа: Златимир Йочев загърбва БТВ, Хекимян му търси заместникСамо 3 месеца след като си намери заместник в “Тази сутрин”, Антон Хекимян – шеф на новините, актуал…Jun 22 2021skafeto.com


loading...