Цветанка Ризова брак баба

Джигит на пътя се оказа Цветанка Ризова, която плаши столичани със шофиране в стил мутра от 90-те години на миналия век. Социалните мрежи гъмжат от скандални случаи с участието на журналистката, за която според коментиращите правилниците и законите на пътя очевидно не важат, пише Ретро.

Доскоро водещата на „Лице в лице“ сядаше зад волана на внушителен по размери и мощ джип, но напоследък го е сменила със старата си кола – фолксваген тип „бръмбар“. Въпреки че автомобилът ѝ е с размерите на кибритена кутийка, това не се явява пречка Ризова да вкарва респект в останалите участници в столичния трафик.

Пръв срещу нея скочи софиянец на име Михаил Минков, който я бе заснел как е паркирала в грубо нарушение в квартал „Лозенец“, където живее. „Автомобилът зави директно срещу знак В1 „Забранено е влизането на пътни превозни средства“. Провикнах се: „Забранено е!“, а двама минувачи – явно съседи – отвърнаха: „Ма‘ни я тая – всеки ден го прави. Не ѝ пука!“. В това време МПС-то имитира паркиране чрез спиране близо ъгъла с „Добри Войников“ на близо метър от бордюра. Извадих си телефона, за да запечатам тези невероятни умения на кадър, когато водачът на МПС-то го заряза не само прекрачило щедрата и широка лента за паркиране, но и с добре извит волан, та предната гума още по-явно да крещи:

Столичани пропищяха от Цветанка Ризова - кара като мутра, заплашва шофьори (СНИМКА)

„Ще правя както си искам и не ми пука нито от Закон за движение по пътищата, нито от правилника за прилагането му, нито от това кой какво мисли или приказва!“. На репликите „Госпожо, забранено е да се движите в тази посока!“ и „Така не се паркира!“ водачът на МПС-то учтиво отговори: „Благодаря!“, пресече уличката и влезе в сградата на ъгъла, срещу училището“, пише Минков към снимката, на която е щракнал Ризова да слиза от колата си.

Под публикацията му се появиха и други възмутени от поведението и шофирането на тв звездата. „И с тази, и с другата кола! Първия път за малко да ме блъсне, докато пресичах! И най-нагло се ухили в опит за извинение“, пише Елена Делчева. „ЦветанкаРизова… преди няколко седмици в една пряка на бул. „Витоша“ се движеше в насрещното, искайки явно да излезе на „Солунска“. Щеше да ме удари челно, защото нямаше никакво намерение да спре и явно очакваше аз и колата зад мен да дадем „задна“, за да мине тя. Не ми е понятна тази нейна наглост…“, оплаква се във фейсбук потребителката Десислава Костова. Виолета Минчева пък пише: „Това е нейна „запазена марка“. Преди години спираше на входа на двора ни, пълен с автомобили. Рецидивист се явява… странно за човек, който има претенции да е обществен коректив. Добре би било неудобството от публикацията ви да я върне към нормалните правила…“.

Оказва се, че след като видяла критиките по свой адрес във фейсбук, Цветанка не просто не си взела поука и не се извинила за поведението си на пътя, но и нахокала човека, публикувал скандалната снимка. Самият той се оплака, че получил лично съобщение от нея, в което пишело: „Здравейте! Благодаря Ви, че насочихте крадците и папараците към дома, в който живея. Както и жълтата преса към личния ми живот. Радвам се обаче, че има безгрешни хора като Вас.“ „Не зная кого точно окачествява тази личност като „жълта преса“ и „папараци“ – явно има доста ниско мнение за практикуващите фотографи, публицисти и журналисти. Чудя се в кое ли поприще е тази личност, за да е тъй възвишена – над тези хора, че и над законите? В кой ли свят битува?“, допълва господинът, върху когото тв водещата стоварила гнева си.

Виж още:Мръсни игри в БТВ, обидата е голяма – Цветанка Ризова извъртя подъл номер на колежките сиПодъл номер извъртя Цветанка Ризова на колежките си Мария Цънцарова и Жени Марчева. Водещата на „Лиц…Aug 12 2021skafeto.com


loading...