Цветанка Ризова изчезна мутра

Две популярни водещи, познаващи в дълбочина политическите игри, ще заменят колежката си Цветанка Ризова в предаването „Лице в лице“, съобщават от БТВ. Заместването ще е само докато Ризова е отпуск.

„Динамичната политическа обстановка в България през летния сезон, както и високият зрителски интерес към живота на новия парламент и опитите за съставяне на правителство, налагат динамичен дневен ред в обществото.

За да получат хората отговори на най-горещите въпроси в тази ситуация, „Лице в лице“ ще продължи да се излъчва в традиционното си време – всеки делничен ден на живо, веднага след емисията на БТВ Новините в 17:00 часа.

От 9-и август политици, експерти и представители на гражданското общество ще отговарят на въпросите на Мария Цънцарова. След 23-и за техните коментари по значимите новини и прогнози за развитието на събитията ще пита Жени Марчева.

Титулярният водещ на „Лице в лице“ Цветанка Ризова се завръща на екран на 7-и септември, с началото на новия телевизионен сезон.“

Виж още:Цветанка Ризова показа новия си мъж (Снимка)С чисто нов мъж, и то хубавец, се обзаведе водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова. Журналистката …Jul 22 2021skafeto.com


loading...